Basket Talk

Ντένβερ Νάγκετς: Η νέα «ζωή» γύρω από τον MVP Νίκολα Γιόκιτς!

Ντένβερ Νάγκετς: Η νέα «ζωή» γύρω από τον MVP Νίκολα Γιόκιτς!

Η off season έφερε τους Ντένβερ Νάγκετς να επιχειρούν να διαμορφώσουν μία ομάδα που θα στηρίξει τα δεδομένα του MVP της regular season, Νίκολα Γιόκιτς, και να κυνηγήσουν μία θέση στα τελικά του πρωταθλήματος…   

Η σύνθεση των ομάδων ενόψει της νέας σεζόν, οδήγησε σε αρκετές ανανεώσεις τους Ντένβερ Νάγκετς, οι οποίοι θέλησαν να διατηρήσουν τους παίκτες που συνέβαλαν τα μέγιστα και να χτίσουν πάνω σε αυτόν τον κορμό, ώστε να αναδείξουν ξανά τον MVP τους. Ιδού πως πλαισίωσαν το σερβικό... πολυεργαλείο με τους ρούκι και βετεράνους τους.

ΝέιΣον Χάιλαντ: Ο rookie του Ντένβερ για τη σεζόν 2021/22, που αποτέλεσε επιλογή στο Νο26 πρώτου γύρου στο φετινό draft από τους Νάγκετς, θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για μία θέση ανάμεσα στα γκαρντ. Η περσινή του πορεία, ωστόσο, με τους Rams της Βιρτζίνια του προσφέρει την υποψηφιότητα -τουλάχιστον- συμμετοχής, αφού κατάφερε να αναδειχθεί μέλος της πρώτης ομάδας του All-Atlantic 10, αλλά και παίκτης της χρονιάς για το 2021!   

Tζεμάικαλ Γκριν: Μπορεί στις αρχές Αυγούστου να βγήκε στην… αγορά των free agents, αλλά οι Νάγκετς του προσέφεραν νέο συμβόλαιο, ήρθαν σε συμφωνία και τον «έδεσαν» για ακόμη μία διετία. Εξάλλου η προσφορά του σε 19 λεπτά αγώνα μ.ο με 8,1 πόντους και 4,8 ριμπάουντ ήταν κάτι παραπάνω από τίμια.  

Τζεφ Γκριν: Με απευθείας… πτήση από το Μπρούκλιν και τους Νετς, βρίσκει μία θέση επίσης δίπλα στον MVP. O 34χρονος, πλέον, Γκριν καλύπτει και τις δύο θέσεις των ψηλών, ενώ την περσινή σεζόν κατάφερε να σταθεί αντάξιος ανάμεσα στους… αστέρες. Με το σουτ του να αγγίζει το 49% ευστοχία, αναμένεται να δώσει στους Νάγκετς την εμπειρία και μία σίγουρη λύση κοντά στη ρακέτα.  

Όστιν Ρίβερς: Τη σεζόν 2020/21 βρήκε ξανά τα πατήματά του με τη φανέλα του Ντένβερ και καθοδηγούμενος από τον Μάικλ Μαλόουν κατάφερε να βγει και πάλι στο προσκήνιο. Το επιθετικό παιχνίδι που ζητά ο προπονητής του, θα του δώσει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, αφού και εκείνος κυκλοφόρησε για λίγο στα… αζήτητα πριν γίνει γνωστή η ανανέωση.  

Ουίλ Μπάρτον: Δύο ακόμη χρόνια θα κληθεί να προσθέσει στην ήδη 7ετή παρουσία του στην ομάδα ο Μπάρτον αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Νάγκετς. Πρόκειται για έναν από τους παίκτες που διατηρήθηκαν από τον περσινό κορμό αφού με τους 12,7 πόντους μ.ο κράτησε... γερά τη θέση του.  

Σταυρούλα Μουστακάτου

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης