Basket Talk

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Παρουσιάστηκαν οι τρεις φανέλες της σεζόν 2021/22 - Όσα δήλωσαν οι Σλούκας, Πρίντεζης και Παπανικολάου

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Παρουσιάστηκαν οι τρεις φανέλες της σεζόν 2021/22 - Όσα δήλωσαν οι Σλούκας, Πρίντεζης και Παπανικολάου
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε τα αποκαλυπτήρια στις νέες εμφανίσεις της ομάδας, με τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου και Κώστα Σλούκα να εκφράζουν την αισιοδοξία πως οι φανέλες θα συνδυαστούν με επιτυχίες.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε επίσημα τις τρεις εμφανίσεις της ομάδας για τη σεζόν 2021-22. Παρουσίαση, που όμως εξελίχθηκε σε… ξέσπασμα χαράς από τους Κώστα Σλούκα, Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου για την επιστροφή των «ερυθρόλευκων» στην Α1.

Οι τρεις Έλληνες αθλητές -αφού εξέφρασαν τη χαρά τους για τη συνεργασία με μια ελληνική εταιρία σαν την GSA- αναφέρθηκαν αρχικά στις τοποθετήσεις τους για την επιστροφή στην Α1 που τόσο πολύ τους έλλειψε, αλλά και στο πόσο κακό έκανε στο ελληνικό μπάσκετ η απουσία του Ολυμπιακού την περασμένη διετία.

untitled_150908.jpg

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις τους για τη νέα χρονιά και την επιστροφή στην Α1:

Κώστας Σλούκας: «Να έχουμε υγεία και καλή συνεργασία. Είμαι σίγουρος πως η φετινή σεζόν θα είναι καλύτερη. Ήταν δύσκολη το περσινό μας καλεντάρι δίχως το πρωτάθλημα, ωστόσο ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα που επιβιώνει και ζει διεκδικώντας τίτλους. Έτσι μεγαλώνει την κληρονομιά του».

Γιώργος Πρίντεζης: «Είναι πολύ σημαντικό που μια ελληνική εταιρία όπως η GSA δραστηριοποιείται τόσο ενεργά στον ελληνικό αθλητισμό. Θέλω να ευχηθώ να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει στον Ολυμπιακό και να έχουμε πάνω απ’όλα υγεία.

Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για να εκφράσω τα όποια συμπεράσματα για τη φετινή μας ομάδα. Απ’όσα έχω δει ως τώρα (ατμόσφαιρα, αύρα, χημεία) μου αρέσει αρκετά. Έχω ένστικτο πως αν είμαστε υγιείς θα πάμε εξαιρετικά, παίζοντας όμορφο μπάσκετ. Όσο για την επιστροφή μας στην Α1, νομίζω τα οφέλη είναι πάνω κάτω γνωστά. Είμαστε μια νεανική ομάδα και τα επιπλέον παιχνίδια θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε ρυθμό και να γίνουμε καλύτεροι. Μπορούν να μας βοηθήσουν ακόμα και στο να ξεχάσουμε μια κακή ήττα στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να διεκδικεί περισσότερους τίτλους και -όπως όλος ο ελληνικός αθλητισμός- είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε».

Κώστας Παπανικολάου: «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε πλάι μας μια ελληνική εταιρία. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, είναι γνωστό πως στηρίζει τις πρωτοβουλίες ελληνικών εταιριών, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Σίγουρα, η δίψα μας για να βρεθούμε σε γεμάτο γήπεδο με τον κόσμο μας είναι μεγάλη. Υπάρχουν πλέον δυο τίτλοι παραπάνω να διεκδικήσουμε και αυτό από μόνο του τα λέει όλα».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος και CEO της GSA που ντύνει τον Ολυμπιακό, Γεράσιμος Παπασπυράτος, ο οποίος και έκανε μια αναδρομή στα σημαντικότερα σημεία πορείας της ελληνικές εταιρείες. Παράλληλα, όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Γεράσιμος Παπασπυράτος, οι φανέλες έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον Ολυμπιακό και έχουν κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Πρόσθεσε, δε πως «προσωπικά νιώθω περήφανος που συνεργαζόμαστε με τον Θρύλο της Ελλάδας και της Ευρώπης».

Το 2016, 2017 η GSA βραβεύτηκε στη Γερμανία ως μια από τις πιο καινοτόμες και πράσινες εταιρίες, ενώ το το ’17 έντυσε την Εθνική ομάδα μπάσκετ με την… «Greak Freak» σειρά. Το ίδιο συνέβη και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας το 2019 και την ίδια σεζόν έβγαλε στην αγορά το πρώτο ελληνικό ζευγάρι σνίκερς, κατασκευασμένο από πλαστικά μπουκάλια ανακυκλωμένα. Το 2020 η GSA ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον Ολυμπιακό, ενώ το 2021 ακολούθησε η Ζαλγκίρις. Η φανέλα είναι φτιαγμένη κυρίως από οικολογικά και ανακυκλωμένα προϊόντα, μια πατέντα κατοχυρωμένη σε Ελλάδα και Αμερική.

Ακολούθησε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, ο οποίος ανέφερε πως: «Η συμφωνία έγινε κυρίως λόγω ποιότητας, σχεδιασμού και υλικών. Σχεδιάσαμε μαζί με την GSA τη φανέλα και ενσωματώσαμε τα χαρακτηριστικά της ιστορίας και των αρχών του Ολυμπιακού».

Τέλος, πριν κλείσει η παρουσίαση, το λόγο πήραν ξανά οι Σλούκας, Πρίντεζης και Παπανικολάου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις αναμνήσεις τους από την πρώτη και αγαπημένη τους φανέλα:

Κώστας Σλούκας: «Η αγαπημένη μου φανέλα είναι η πρώτη μου επαγγελματική, αυτή που φόρεσα το 2008 και ήταν του Ολυμπιακού. Θυμάμαι ήμουν πολύ αγχωμένος, διότι ήξερα πως αγωνίζομαι σε μια μεγάλη ομάδα από το πρώτο μου ματς».

Γιώργος Πρίντεζης: «Πρώτη φανέλα Ολυμπιακού αγόρασα πριν πολλά χρόνια και μου πήρε καιρό για να τη φορέσω κανονικά. Θυμάμαι έβαζε ο φροντιστής το όνομα μου πίσω με ταινία».

Κώστας Παπανικολάου: «Ήταν μια φανέλα της Εθνική μας ομάδας, σε ένα τουρνουά Παμπαίδων στη Ρουμανία σε μια μικρή πόλη. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που έβγαζα φωτογραφίες με το εθνόσημο. Κρατάω μια φανέλα κάθε σεζόν που παίζω».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης