Basket Talk

Hall Of Fame: Παρουσιάστηκε η κλάση του 2021!

Hall Of Fame: Παρουσιάστηκε η κλάση του 2021!
Με τους θρύλους του μπάσκετ, Τόνι Κούκοτς, Πολ Πιρς, Κρις Μπος και Μπιλ Ράσελ να κερδίζουν τις εντυπώσεις, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/09) η παρουσίαση της δεύτερης τάξης του «Hall of Fame» για το 2021.

Λίγες ώρες πριν από την τελετή εισόδου τους στο μουσείο του μπάσκετ, η οποία θα διεξαχθεί τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) της Κυριακής (12/09), η κλάση του 2021 για το «Hall of Fame» παρουσιάστηκε κι επισήμως.

Οι θρύλοι της «πορτοκαλί θεάς» παρέλαβαν τα χαράματα του Σαββάτου (11/09) τα πορτοκαλί σακάκια τους, αδημονώντας για την τελετή εισόδου.

Ειδικότερα, τη δεύτερη τάξη του 2021 - η τελετή του 2020 είχε αναβληθεί λόγω κορωνοϊού - αποτελούν οι Κρις Γουέμπερ, Τόνι Κούκοτς, Κρις Μπος, Πολ Πιρς, Μπεν Γουάλας, Μπομπ Ντάντριτζ, που θα εισέλθουν στο HoF ως παίκτες του NBA, οι Ρικ Έιντελμαν, Μπιλ Ράσελ και Τζέι Ράιτ, με την ιδιότητα του προπονητή, οι Γιολάντα Γκρίφιθ, Λόρεν Τζάκσον, Περκ Μονρό ως παίκτριες του WNBA και οι Κλάρενς Τζένκινς, Βαλ Άκερμαν, Κότον Φίτζιμονς, Χάουαρντ Γκράφινκελ, οι οποίοι θα εισέλθουν τιμητικά ως άνθρωποι που πρόσφεραν ανεκτίμητες υπηρεσίες στο άθλημα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης