Basket Talk

ΕΟΚ: Απορρίφθηκαν οι προσφυγές της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα, εκλογές στις 12 Σεπτεμβρίου

ΕΟΚ: Απορρίφθηκαν οι προσφυγές της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα, εκλογές στις 12 Σεπτεμβρίου

«Πάμε για εκλογές». Ή μάλλον «επιτέλους πάμε για εκλογές» αφού μετά από επτά μήνες αναβολών για πολλούς και διάφορους λόγους φαίνεται ότι την Κυριακή (12/9) θα ανοίξουν οι ηλεκτρονικές κάλπες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ελληνική Ομοσπονδία μπάσκετ.

Το τελευταίο «εμπόδιο» στη διεξαγωγή τους φαίνεται πως ήταν η προσφυγή που είχαν καταθέσει υποψήφιοι της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα «Πρώτα το μπάσκετ» κατά της δικαίωσης 89 σωματείων από το Πρωτοδικείο μετά από δική τους προσφυγή για συμμετοχή στις εκλογές της ΕΟΚ. Η προσφυγή της πλευράς Φασούλα που κατατέθηκε τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, εκδικάστηκε την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, απορρίφθηκε το πρωί της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου και έτσι οι εκλογές θα γίνουν κανονικά με ηλεκτρονική διαδικασία και τη συμμετοχή άνω των 600 σωματείων την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι οι εκλογές είχαν αρχικά οριστεί για τις 28 Μαρτίου αλλά αναβλήθηκαν, μετά ορίστηκαν ξανά αρχικά για τις 23 και μετά για τις 30 Μαΐου και ξανά αναβλήθηκαν και μάλλον θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή και λέμε «μάλλον» γιατί σε αυτή την υπόθεση έχουν... δει πολλά τα μάτια μας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης