Basket Talk

Στον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ Τάκη Τσαγκρώνη ασκήθηκε η ποινική δίωξη για την απόπειρα βιασμού!

Στον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ Τάκη Τσαγκρώνη ασκήθηκε η ποινική δίωξη για την απόπειρα βιασμού!

Η διαρροή για την άσκηση ποινικής δίωξης από την Εισαγγελία Πατρών ουσιαστικά «φωτογράφησε» τον τόπο κατοικίας του κατηγορούμενου που σύμφωνα με δημοσίευμα είναι ο επί χρόνια γ.γ. της Ομοσπονδίας μπάσκετ και δεξί χέρι του προέδρου Γιώργου Βασιλακόπουλου Τάκης Τσαγκρώνης.

Όπως λοιπόν ανέφερε η ιστοσελίδα dikastikoreportaz.gr ο κατηγορούμενος για την απόπειρα βιασμού υπαλλήλου της ΕΟΚ το 2014 δεν είναι άλλος από τον Τάκη Τσαγκρώνη. Τον πατρινό παράγοντα ο οποίος από το 1984 μέχρι και σήμερα, 37 χρόνια αργότερα, είναι πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η (Ένωση Αχαϊας-Ηλείας της ΕΟΚ) και από τις αρχές της δεκαετίας του ‘90 εκλέγεται συνεχώς στο ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Μάλιστα τις δύο τελευταίες δεκαετίες διατέλεσε μέλος της ηγετικής ομάδας της ΕΟΚ και δεξί χέρι του προέδρου της Ομοσπονδίας Γιώργου Βασιλακόπουλου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ο κ.Τσαγκρώνης είχε κληθεί προ ημερών στο πλαίσιο της προανακριτικής εξέτασης από την εισαγγελέα κυρία Ευγενία Μαγκλάρα να δώσει έγγραφες εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου και μετά την αξιολόγηση του υλικού κρίθηκε από την εισαγγελέα ότι υπάρχουν σαφείς ενδείξεις τέλεσης του αδικήματος της απόπειρας βιασμού.

Να σημειωθεί ότι εκτός από το κακούργημα της απόπειρας βιασμού (που σύμφωνα με την καταγγελία έλαβε χώρα στο Ηράκλειο Κρήτης το 2014) ο κ.Τσαγκρώνης διώκεται και για το πλημμέλημα της σεξουαλικής παρενόχλησης που φέρεται να τελέστηκε το 2018.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης