Basket Talk

Ο Πολ Πίρς, πιωμένος, κάνει άκομψο «πέσιμο» σε σερβιτόρα (video)

Ο Πολ Πίρς, πιωμένος, κάνει άκομψο «πέσιμο» σε σερβιτόρα (video)
Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που..εκθέτει τον Πολ Πιρς.
Στο επίκεντρο της δημοσιότητας για τους λάθους λόγους βρέθηκε ξανά ο Πολ Πιρς. Ο 43χρονος βετεράνος ΝΒΑερ βρέθηκε σε ένα καζίνο, ήπιε τα ποτά του και την «έπεσε» με αρκετά άκομψο τρόπο, σε μία από τις σερβιτόρες.

Στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες εμφανίζεται ο Πιρς να ρωτάει την κοπέλα που μένει και όταν εκείνη του απαντά πως το σπίτι της βρίσκεται στο Χόλιγουντ εκείνος ξεκινάει να μολογεί: «Είναι ακριβά εκεί, έχει υψηλά ενοίκια. Είναι περιοχή με ακριβά ενοίκια μωρό μου. Ίσως χρειάζεσαι υποστήριξη. Μωρό μου χρειάζεσαι λίγη υποστήριξη. Ξέρεις τι εννοώ. Χρειάζεσαι κάποιον να πάρει λίγη από την πίεση που έχεις πάνω σου, μωρό μου. Λίγη ηθική και "λεκτική" (σσ. oral) υποστήριξη» και ξεκαρδίζεται στα γέλια, όπως και κάποιοι από τους υπόλοιπους άντρες που κάθονται στο ίδιο τραπέζι. 

Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω: 



Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πιρς εκτίθεται δημόσια. Πριν από μερικούς μήνες είχε κυκλοφορήσει ένα άλλο βίντεο στο οποίο ο άλλοτε παίκτης των Σέλτικς εμφανιζόταν να καπνίζει χόρτο, να παίζει πόκερ και γύρω του να χορεύουν αρκετές στρίπερς. Μάλιστα, μετά από αυτό έχασε τη θέση σχολιαστή που είχε στο ESPN


www.bnsports.gr





Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης