Basket Talk

Παπανικολάου: «Οι μάσκες έπεσαν και ο θίασος βρίσκεται επί σκηνής»

Παπανικολάου: «Οι μάσκες έπεσαν και ο θίασος βρίσκεται επί σκηνής»
Επίθεση εξαπέλυσε ο Άγγελος Παπανικολάου στην παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα, με αφορμή το γεγονός πως υποψήφιος παράγοντας με τον συνδυασμό του, προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Επίθεση στον Παναγιώτη Φασούλα και την παράταξή του εξαπέλυσε το πρωί της Τρίτης (7/9) ο Άγγελος Παπανικολάου, με αφορμή το γεγονός πως υποψήφιος με το «Πρώτα το Μπάσκετ» (παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα στις εκλογές) προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας την ακύρωση των αποφάσεων για το δικαίωμα ψήφου που απέκτησαν τα 73 σωματεία τις προηγούμενες ημέρες ή την αναβολή των εκλογών της ΕΟΚ.

Λέγεται πως η προσφυγή έγινε από τον Αθανάσιο Τρακάλα, μέλος του ΑΣ Τήρωνα. 



Αναλυτικά, η δήλωση του Άγγελου Παπανικολάου:

«Οι μάσκες έπεσαν και ο θίασος βρίσκεται επί σκηνής, επιδιώκοντας για ακόμα μια φορά τη ματαίωση των εκλογών της ΕΟΚ. Πριν από λίγη ώρα υποψήφιος παράγοντας με τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ», στο οποίο ηγείται ο κ. Φασούλας, προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας να ακυρωθούν οι δικαστικές αποφάσεις των Σωματείων για την απόλυτα νόμιμη συμμετοχή τους στις εκλογές της ΕΟΚ.

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι δεν βάζουν πρώτα το Μπάσκετ, όπως διατείνονται, αλλά το προσωπικό συμφέρον τους, πασπαλίζοντας με την …άχνη ενός ενδιαφέροντος για τα κοινά. Τα γεγονότα καταρρίπτουν το αφήγημα του υποψήφιου προέδρου και δείχνουν με σαφήνεια για το ποιοι θέλουν ή όχι να γίνουν άμεσα εκλογές».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης