Basket Talk

Σοκάρει η εικόνα του Νίκο Μάνιον - Έχει μείνει μισός από την ασθένεια

Σοκάρει η εικόνα του Νίκο Μάνιον - Έχει μείνει μισός από την ασθένεια
Καταβεβλημένος από την εντερική λοίμωξη ο Νίκο Μάνιον. 
Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια πρόσφατη, σοκαριστική αν μη τι άλλο φωτογραφία του Νίκο Μάνιον.

Ο 20χρονος Ιταλός γκαρντ, που συμμετείχε για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έφυγε από το Τόκιο έχοντας προσβληθεί από εντερική λοίμωξη.

Ως εκ τούτου, μέχρι και σήμερα δεν έχει καταφέρει να ενταχθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας, της Βίρτους Μπολόνια. Προ ολίγων ημερών έδωσε όμως το «παρών» στο γήπεδο, για να παρακολουθήσει από κοντά τους συμπαίκτες του σε ένα φιλικό προετοιμασίας.

Εκεί τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, φανερά αδυνατισμένο -δεν είχε εξάλλου και πολλά περιθώρια-, με αποτέλεσμα η εικόνα του να προκαλεί έντονη ανησυχία. 


Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την ώρα δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, με αποτέλεσμα η Βίρτους να εξετάζει την αγορά για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη.

Όπως ανέφερε ο προπονητής της ομάδας, Σέρτζιο Σκαριόλο, θα προτιμηθεί κάποιος νεαρός, ο οποίος δεν θα έχει μεγάλο συμβόλαιο, προκειμένου να μπορέσει να παραμείνει στο ρόστερ και μετά την επάνοδο του Μάνιον, ο οποίος άφησε το NBA και γύρισε στα πάτρια εδάφη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης