Basket Talk

Λυκογιάννης: «Αναμενόμενη η εικόνα μας τη δεδομένη χρονική περίοδο»

Λυκογιάννης: «Αναμενόμενη η εικόνα μας τη δεδομένη χρονική περίοδο»

Την φιλική ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λάρισα σχολίασε ο προπονητής της ομάδας, Άρης Λυκογιάννης.

Τις σκέψεις του για την εικόνα που φανέρωσε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε - εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν - με τη Λάρισα εξέφρασε ο Άρης Λυκογιάννης. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τοποθετήθηκε με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού στο κλειστό της Νεάπολης, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο, αναφέροντας αρχικά:

«Νομίζω ότι είναι αναμενόμενη η εικόνα. Ουσιαστικά είδαμε αυτά που περιμέναμε αυτή την περίοδο. Παίξαμε ένα φιλικό μετά από μία περίοδο τριών εβδομάδων μόνο με προπονήσεις και για πρώτο φιλικό και σε αυτή την χρονική περίοδο το πιο ενδεδειγμένο θα ήταν να είχαμε κάνει 1-2 παιχνίδια με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας, ώστε να έχουμε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας».

Κατέληξε ο Άρης Λυκογιάννης, επισημαίνοντας: «Σε αυτό το πρώτο φιλικό με ομάδα Α1, είχαμε καλές και κακές στιγμές, με καλά διαστήματα, αλλά και πολλά νεκρά διαστήματα. Είδαμε πράγματα που πρέπει να τα καλλιεργήσουμε, γιατί τα εκτελέσαμε σχετικά καλά. Είδαμε όμως και πράγματα τα οποία πρέπει να δουλέψουμε και να τα διορθώσουμε για να είμαστε στο βαθμό ετοιμότητας που ζητάμε και θέλουμε. Πρέπει να βελτιώσουμε πολύ τους αυτοματισμούς μας, την έκρηξή μας, την επιθυμία μας και γενικότερα να βρούμε μεγαλύτερη ταχύτητα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης