Basket Talk

Παναθηναϊκός - Απόλλων Πάτρας 78-76: Ο Κασελάκης έσωσε την παρτίδα, καμπανάκι για τους «πράσινους»

Παναθηναϊκός - Απόλλων Πάτρας 78-76: Ο Κασελάκης έσωσε την παρτίδα, καμπανάκι για τους «πράσινους»
Οριακή και αγχωτική νίκη για τον Παναθηναϊκό σε φιλικό προετοιμασίας κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας. 
Ζορίστηκε πολύ από τον νεοφώτιστο Απόλλωνα Πάτρας ο Παναθηναϊκός, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 78-76 στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης, χάρη σε δύο εύστοχες βολές του Λεωνίδα Κασελάκη στα 5'' για το φινάλε.

Οι «πράσινοι» που παρατάχθηκαν χωρίς τον Νεμάνια Νέντοβιτς, είχαν μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία και την γενικότερη οργάνωση του παιχνιδιού. Η απόκτηση ενός ακόμη γκαρντ, ιδανικά πόιντ γκαρντ, για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, μοιάζει επιτακτική. Στον αντίποδα, η ομάδα του Βετούλα έδειξε πολύ θετικά δείγματα γραφής και κοίταξε στα μάτια το «τριφύλλι». 

Οι Ντάριλ Μέικον και Ιωάννης Παπαπέτρου είχαν από 15 πόντους για τους νικητές, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ορλάντο Κόλεμαν με 19 πόντους και ο Γιώργος Διαμαντάκος, ο οποίος έκανε μεγάλη ζημιά στην τελευταία περίοδο και πήγε να πάρει μόνος του το ματς, απέναντι στην παλιά του ομάδα. 



Ακολούθως, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ θα συμμετάσχει και στο «MagentaSuperCup» που διοργανώνει η Μπάγερν Μονάχου. Τα δύο παιχνίδια του τουρνουά θα διεξαχθούν στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου στην «Audi Dome Arena». 

Αντίστοιχα, οι «μελανόλευκοι» αύριο, Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου, αντιμετωπίζουν στην έδρα τους τον Ηρακλή στην Περιβόλα.

Τα δεκάλεπτα: 22-23, 42-38, 54-55, 78-76

Παναθηναϊκός (Πρίφτης): Μέικον 15(1), Πέρι, Παπαγιάννης 6, Μποχωρίδης 3, Καββαδάς 2, Παπαπέτρου 15(2), Κασελάκης 6(1), Ουάιτ 14(1), Φλόιντ 4, Μαντζούκας 2, Σαντ-Ρος 11(2), Έβανς.

Απόλλων Πάτρας (Βετούλας): Κόλεμαν 19(2), Μοντγκόμερι 1, Μπάρφιλντ 14(4), Τσαλμπούρης 13(3), Διαμαντάκος 10(2), Ζούμπος 2, Δίπλαρος 2, Μολφέτας 3, Ντέιβις 12(2).



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης