Basket Talk

Καυστικός Τσαρλς Μπάρκλεϊ για Μπεν Σίμονς: «Ο Σίμονς φοβάται και θέλει να φύγει»

Καυστικός Τσαρλς Μπάρκλεϊ για Μπεν Σίμονς: «Ο Σίμονς φοβάται και θέλει να φύγει»

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ έκανε κριτική στο Μπεν Σίμονς, ο οποίος αρνείται να προπονηθεί με τους «Σίξερς» και θέλει να αποχωρήσει από τη Φιλαδέλφεια!

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Τσάρλς Μπάρκλεϊ, αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στην κορυφαία μπασκετική λίγκα του πλανήτη και ανάμεσα στις ομάδες που αγωνίστηκε ήταν η Φιλαδέλφεια Σίξερς, όπου ήταν και η ομάδα που τον επέλεξε στο Νο.5 του Draft 1984!

Ο ίδιος θέλησε να σχολιάσει το συμβάν με τον Μπεν Σίμονς, ο οποίος δεν θέλει να προπονηθεί με τη Φιλαδέλφεια, απαιτώντας να φύγει από την ομάδα.

«Με ρωτάνε κάθε ημέρα για τον Σίμονς. Νομίζω πως αυτό που ενοχλεί τους φίλους των Σίξερς περισσότερο από οτιδήποτε άλλο κι είμαι 36 χρόνια εδώ, αυτό που τους τρελαίνει είναι πως ο Σίμονς φοβάται.

Δείτε στους Μπακς τον Γιάννη, ο οποίος δεν είναι καλύτερος στις ελεύθερες βολές, αλλά δε φοβάται, του δίνει και καταλαβαίνει. Πρέπει να το θαυμάζεις αυτό. Δεν τον νοιάζει αν χάσει 100 ελεύθερες βολές, δε θα κρυφτεί. Είναι τραγικός στις ελεύθερες βολές. Αλλά παίζει τόσο δυνατά, πρέπει να τον θαυμάζεις για αυτό»


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης