Basket Talk

Προμηθέας Πάτρας: 5+1 φιλικά προετοιμασίας

Προμηθέας Πάτρας: 5+1 φιλικά προετοιμασίας
Πέντε εγχώρια φιλικά και ένα με διεθνή χαρακτήρα θα δώσει ο Προμηθέας Πάτρας. 
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του Προμηθέα Πάτρας. Ο Λουίς Κασιμίρο θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει τα συστήματά του και να δει πως ανταποκρίνονται σε αυτά οι παίκτες του, μέσα από έξι φιλικά προετοιμασίας. Τα πέντε θα γίνουν με ελληνικές ομάδες και σε ένα οι Πατρινοί θα αναμετρηθούν με τον Ερυθρό Αστέρα

Υπενθυμίζουμε ότι, οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινάνε σε λιγότερο από έναν μήνα, αρχής γενομένης από το Super Cup, το οποίο θα λάβει χώρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο (25-26/09) του Σεπτεμβρίου στο «Δημήτριος Τόφαλος». 

ο συγκρότημα του Κασιμίρο θα ξεκινήσει τα φιλικά προετοιμασίας το ερχόμενο Σάββατο (04/09)  απέναντι στον Ιωνικό στην Πάτρα, σε έναν αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών, ενώ δύο μέρες αργότερα, οι Πατρινοί θα υποδεχτούν τον Ηρακλή σε κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση. Στη συνέχεια, στις 11 και 12 Σεπτέμβρη οι «Προμηθείς» θα ταξιδέψουν στην Καρδίτσα για ένα φιλικό τουρνουά, όπου θα παρευρεθούν ακόμα ο ΠΑΟΚ, η Λάρισα και η τοπική ομάδα της Καρδίτσας. Την πρώτη αγωνιστική ημέρα, οι Αχαιοί θα παίξουν με τη Λάρισα, ενώ την δεύτερη ημέρα θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ. Τέλος, ο Προμηθέας θα δώσει δύο πολύ δυνατά φιλικά στην Πάτρα με παρουσία κόσμου, με το «Δ.Τόφαλος» να ανοίγει τις πύλες για το κοινό για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο του 2020. Το πρώτο ματς θα γίνει την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου απέναντι στον πρωταθλητή Σερβίας, Ερυθρό Αστέρα σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι επιπέδου Euroleague, ενώ το Σάββατο (18/09) θα υποδεχτεί το Λαύριο, σε μια άτυπη…επανάληψη της συναρπαστικής ημιτελικής σειράς τη σεζόν 2020-21.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φλικών:

04/09 Προμηθέας - Ιωνικός Νίκαιας (κεκλεισμένων των θυρών) «Δημήτριος Τόφαλος»

06/09 Προμηθέας - Ηρακλής (κεκλεισμένων των θυρών) «Δημήτριος Τόφαλος»

11/09 Προμηθέας - Λάρισα (στην Καρδίτσα)

12/09 Προμηθέας - ΠΑΟΚ (στην Καρδίτσα)

16/09 Προμηθέας - Ερυθρός Αστέρας «Δημήτριος Τόφαλος»

18/09 Προμηθέας - Λαύριο «Δημήτριος Τόφαλος»

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης