Basket Talk

ΑΕΚ - Λόντον Λάιονς 102-81: Ιδανικό ποδαρικό στα Λιόσια!

ΑΕΚ - Λόντον Λάιονς 102-81: Ιδανικό ποδαρικό στα Λιόσια!
Με το δεξί μπήκε στο νέο της σπιτικό η ΑΕΚ. 
Φιλική νίκη με 102-81 πέτυχε η ΑΕΚ επί των Λόντον Λάιονς, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης και στο πρώτο, έστω ανεπίσημο, ματς στη νέα της έδρα, στο κλειστό των Λιοσίων! 

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπράιαν Ανγκόλα, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους. Νίκος Παππάς και Μάνι Χάρις δεν αγωνίστηκαν στο ματς, ενώ λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης τραυματίστηκε ο Δημήτρης Μαυροειδής. Ο αρχηγός της «Βασίλισσας» υπέστη θλαστικό τραύμα δεξιάς μετωπιαίας χώρας και υπεβλήθη σε ράμματα. 

mavroeidis.jpg

«Είναι μία Ιστορική στιγμή για την ομάδα. Καθώς έπαιξε το πρώτο της παιχνίδι στο νέο της σπίτι. Η εμφάνιση ήταν ικανοποιητική και είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες. Κερδίσαμε εύκολα μια ομάδα πολύ αθλητική και για μεγάλο διάστημα βγάλαμε πολλά στοιχεία της φιλοσοφίας μου στο παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος επίσης και από τους Έλληνες παίκτες. Είμαστε στη νέα εποχή της ΑΕΚ, θα δούμε την ομάδα να παίζει εντυπωσιακό και αποδοτικό μπάσκετ», ανέφερε στο επίσημο site της «Ένωσης» μετά τον αγώνα ο νεός τεχνικός της ομάδας, Στέφανος Δέδας. 


Tα δεκάλεπτα: 24-20, 51-38, 77-62, 102-81

 ΑΕΚ (Δέδας): Κολόμ 10 (1), Ανγκόλα 19 (2), Φλιώνης 12 (2), Πετρόπουλος 8 (2), Καρλής 1, Σαξιώνης, Βαουλέτ 12, Γέλοβατς 9, Γκρίφιν 21 (3), Φιλιππάκος 6, Μαυροειδής, Μπόγρης 4

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης