Basket Talk

ΚΑΕ Άρης: Δεν πάει στο Καρπενήσι, βρέθηκε θετικό κρούσμα στην ομάδα!

ΚΑΕ Άρης: Δεν πάει στο Καρπενήσι, βρέθηκε θετικό κρούσμα στην ομάδα!
Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι διαπιστώθηκε θετικό κρούσμα Covid-19, γεγονός το οποίο την υποχρεώνει σε αλλαγή του πλάνου προετοιμασίας

Θετικό κρούσμα κορονοϊού βρέθηκε σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος του Άρη, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η μετάβαση της αποστολής στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα Covid-19 το οποίο αφορά σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας. 

Βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου της Basket League, η ομάδα μπαίνει σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης, κάτι που σημαίνει ότι ακυρώνεται η μετάβαση στο Καρπενήσι, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα 30/8, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Το κρούσμα βρίσκεται ήδη σε καραντίνα και ο ΑΡΗΣ ακολουθεί όλα τα μέτρα με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ έχει ήδη ενημερώσει τον ΕΣΑΚΕ γι’ αυτήν την εξέλιξη. Η ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις στο «Nick Galis Hall» και την ερχόμενη Δευτέρα όλο το αγωνιστικό τμήμα θα υποβληθεί εκ νέου σε τεστ Covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, 23/8, πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, όλη η ομάδα και το «σταφ» υποβλήθηκαν σε τεστ, τα οποία ήταν αρνητικά».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης