Basket Talk

Μουσταφά Φαλ: «Είμαι έτοιμος για σκληρή δουλειά» (video)

Μουσταφά Φαλ: «Είμαι έτοιμος για σκληρή δουλειά» (video)
Τις πρώτες του δηλώσεις, κατά την άφιξη του στην Ελλάδα έκανε λίγο νωρίτερα ο Μουσταφά Φαλ, που θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει και ο Μουσταφά Φαλ από αύριο (21/8) αναμένεται να ενσωματωθεί σε αυτήν, αφού καθυστέρησε να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τη Γαλλία στο Τόκιο όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σήμερα το απόγευμα (20/8) ο θηριώδεις διεθνής Γάλλος σέντερ έφτασε στην Ελλάδα μέσω του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” και στη συνέχεια θα κάνει τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις και θα περάσει και από εργομετρικά τεστ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Φαλ είπε:

Για το ασημένιο στο Τόκιο:

«Ήταν μία σπουδαία εμπειρία για εμάς. Φυσικά θες να κερδίσεις όλα τα ματς, αλλά ήταν καλό και για εμάς και για τη χώρα το μετάλλιο».

Για τον Ολυμπιακό:

«Περιμένω να κάνουμε μία σπουδαία σεζόν σαν ομάδα όσο το δυνατόν γίνεται και να γίνουμε καλή ομάδα όλοι μαζί. Πλέον έχω ξεκουραστεί 10 μέρες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και είμαι έτοιμος για σκληρή δουλειά».

«Έχω μιλήσει αρκετές φορές με τον κόουτς, αλλά και με τον Λιβιό τον οποίο γνώριζα. Στο κόσμο θέλω να πω να έρθει στο γήπεδο γιατί θα είναι μία καλή σεζόν για εμάς».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης