Basket Talk

Τελειώνει μέχρι το Σάββατο του Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό!

Τελειώνει μέχρι το Σάββατο του Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό!
Μετρούν τις… ώρες στον Ολυμπιακό για την οριστική συμφωνία με τον διεθνή ομογενή γκαρντ Τάιλερ Ντόρσεϊ ο οποίος αν δεν βρει πρόταση από το ΝΒΑ μέχρι το Σάββατο θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του BN Sports οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με τους εκπροσώπους και τον ίδιο τον παίκτη και το μόνο που απομένει είναι να… περάσουν οι επόμενες 48 ώρες. Αυτή είναι και η χρονική διορία που έχει βάλει ο Ολυμπιακός στον παίκτη ο οποίος από την πλευρά του δεν έχει βρει την πρόταση που θα περίμενε και θα ήθελε από ομάδα του ΝΒΑ.

Ο Ντόρσεϊ θυμίζουμε είχε αποχωρήσει πριν το -καθυστερημένο- φινάλε της σεζόν στο Ισραήλ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου προκειμένου να προπονηθεί ατομικά και να είναι έτοιμος να πείσει ομάδες του ΝΒΑ ώστε να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο στο οποίο είχε αγωνιστεί για μία διετία με τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς και μία με αυτή των Μέμφις Γκρίζλις για συνολικά 104 αγώνες.

Αν λοιπόν ο Ντόρσεϊ δεν βρει μέχρι το Σάββατο πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ το πιο πιθανό έως σίγουρο είναι ότι θα υπογράψει το συμβόλαιο που του έχει στείλει ο Ολυμπιακός!

Γιάννης Ψαράκης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης