Basket Talk

Μάρκο Σπισού: Πρώτος Ιταλός στην ιστορία της Ούνικς Καζαν

Μάρκο Σπισού: Πρώτος Ιταλός στην ιστορία της Ούνικς Καζαν

Ο Μάρκο Σπισού, ανακοινώθηκε επίσημα στην Ούνικς Καζάν, με τους Ρώσους του δίνουν την ευκαιρία να συμμετάσχει στην Ευρωλίγκα για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Σχετικά Άρθρα

Το απόγευμα της Πέμπτης (19/8), η Ούνικς Καζάν ανακοίνωσε την απόκτηση του πλέιμεικερ Μάρκο Σπισού. Τα δικαιώματα του 26χρονου μπασκετμπολίστα, είχε η Σάσαρι για 10 χρόνια.

Ο Ιταλός ήταν διακεκριμένος στα εφηβικά τμήματα και θεωρούταν ένα ανερχόμενο ταλέντο και έτσι η Σάσαρι τον είχε αποκτήσει σε ηλικία 16 ετών. Η ιστορία του δεν γράφτηκε όπως αναμενόταν καθώς η ομάδα δεν τον κράτησε, αλλά τον έδινε δανεικό σε διάφορες ομάδες για πολλά χρόνια.

Μάλιστα, ο παίκτης επιλέχθηκε στο Ολυμπιακό γκρουπ το οποίο αγωνίστηκε στο Τόκιο. Ο ίδιος έλαβε μέρος σε μόνο έναν αγώνα, για 5 λεπτά.

Η ιστορία του δεν μένει εκεί, καθώς στην αρχή του καλοκαιριού ο παίκτης ανακοινώθηκε από την Ουνικάχα Μάλαγα, του Φώτη Κατσικάρη, αλλά στη συνέχεια «κόπηκε» στις ιατρικές εξετάσεις και τελικά η μεταγραφή… χάλασε.

Την περασμένη σεζόν με τη Σάσαρι μέτρησε 12,7 πόντους με 3,7 ριμπάουντ και 5,4 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ είχε αντίστοιχη παρουσία και στο Basketball Champions League.

 


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης