Basket Talk

ΕΟΚ: Ανίκανη να ξεχωρίσει και δυο γαϊδάρων άχυρα!

ΕΟΚ: Ανίκανη να ξεχωρίσει και δυο γαϊδάρων άχυρα!

Το ότι η ΕΟΚ είναι επιρρεπής στις γκάφες είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Να επαναλάβει όμως κλήρωση και δη του Κυπέλλου Ελλάδας δείχνει ότι ξεπέρασε και τον χειρότερό της εαυτό.

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Γιάννης Ψαράκης

Η υπηρεσιακή διοίκηση της Ομοσπονδίας και η επιτροπή διοργανώσεων τα έκανε όχι μία, αλλά δύο φορές μπάχαλο με αφορμή την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας στους άνδρες. Αρχικά με μία δίχως λογική αιφνίδια τροποποίηση της προκήρυξης είχε αποφασίσει να ορίσει τους προημιτελικούς της διοργάνωσης τέλη Σεπτέμβρη μετατρέποντάς τους σε αγώνες προετοιμασίας ευτελίζοντας έτσι τη διοργάνωση αφού οι ομάδες θα ήταν ανέτοιμες ενώ οι αγώνες θα έπεφταν και πάνω στο Super Cup του ΕΣΑΚΕ.

Τόσο η λίγκα (ΕΣΑΚΕ) όσο και ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος ζήτησαν την τροποποίηση της… τροποποίησης και τη μετάθεση των ημερομηνιών για τον Φεβρουάριο του 2022 όπως συνέβη στις προηγούμενες διοργανώσεις. Τελικά η ΕΟΚ λίγα λεπτά πριν την κλήρωση έκανε πίσω, απέσυρε τη δική της τροποποίηση και όρισε τους αγώνες για τον Φεβρουάριο. Όμως τα… χειρότερα ήρθαν μετά.

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας μπέρδεψαν την περσινή κατάταξη του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να χρειαστεί να γίνει αλλαγή στον κλειδάριθμο. Αυτό φυσικά προκάλεσε την ακύρωση της κλήρωσης. Η ζωντανή μετάδοση της μέσω του καναλιού της Ομοσπονδίας στο youtube διακόπηκε άρον-άρον και μετά από αρκετά λεπτά έγινε ξανά σύνδεση, η πρώτη κλήρωση ακυρώθηκε και έγινε ξανά με τον ΠΑΟΚ να λαμβάνει τον σωστό κλειδάριθμο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης