Basket Talk

Απόλλων Πάτρας: «Πρώτη» στην Περιβόλα με Τσαλμπούρη και όνειρα για δυνατό come back στην Basket League

Απόλλων Πάτρας: «Πρώτη» στην Περιβόλα με Τσαλμπούρη και όνειρα για δυνατό come back στην Basket League
Την πρώτη του προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σεζόν 2021-22, που θα τον βρει ξανά στην Basket League, αναμένεται να πραγματοποίησει ο Απόλλων Πάτρας.
Μανίκια ετοιμάζεται να σηκώσει ο Απόλλωνας ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου που θα τον βρει στα «σαλόνια» της Basket League. Οι «μελανόλευκοι» θα προπονηθούν, σήμερα (18/08) στις 17.00 στο στάδιο της Περιβόλας, με τη διοίκηση, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να δίνουν το «παρών».

Πρόκειται δηλαδή για τους αμερικανούς Ορλάντο Κόουλμαν, Σέντρικ Μπάρφιλντ, Ρομπ Μοντγκόμερι και Ντεζόν Ντέιβις. Μαζί τους φυσικά και οι έλληνες, Νίκος Δίπλαρος και Γιώργος Τσαλμπούρης. Ο τελευταίος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από την ομάδα, αλλά βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και θα ενταχθεί κανονικά στην προετοιμασία του Απόλλωνα. Επιπλέον, στη σημερινή (18/08) προπόνηση θα βρεθούν και οι παίκτες που παρέμειναν στο ρόστερ από την περσινή σεζόν: Γιάννης Μολφέτας, Νίκος Τσιακμάς, Φώτης Ζούμπος, Περικλής Μπαζίνας, Γιώργος Διαμαντάκος, αλλά και οι νεαροί Φώτης Παπαφωτίου και Γιώργος Κογιώνης.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε, πως η διοίκηση του Απόλλωνα ευχαρίστησε ξεχωριστά και τους καλαθοσφαιριστές που αποχώρησαν από την ομάδα. Ο λόγος για τους Γιώργο Αγγέλου, Τάσο Αντωνάκη, Στέλιο Πουλιανίτη και Βασίλη Νιφόρα που δεν συνεχίζουν στο ρόστερ της πατρινής ομάδας. 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης