Basket Talk

Μπριάνα Στιούαρτ: Η πιο «χρυσή» χρονιά που της απέφερε τον τίτλο της… μητέρας!

Μπριάνα Στιούαρτ: Η πιο «χρυσή» χρονιά που της απέφερε τον τίτλο της… μητέρας!

Το μεγάλο αστέρι του WNBA, μετράει τους τίτλους της χρονιάς και καταλήγει σε ένα πρωτάθλημα, τη Euroleague και στη λέξη… μαμά!

Σχετικά Άρθρα

«Η σημαντικότερη στιγμή της ζωής μου»! Αυτή είναι μία φράση που μπορεί να συνοδεύσει την πορεία της Μπριάνα Στιούαρτ εξ ολοκλήρου! Πώς, άλλωστε, θα γινόταν διαφορετικά με μία από τις μεγαλύτερες αθλήτριες του μπάσκετ, η οποία αναδείχθηκε χρυσή Ολυμπιονίκης, πρωταθλήτρια WΝΒΑ και… μητέρα, την ίδια χρονιά;

Σίγουρα το 2019, όταν αγωνιζόταν στο Ρωσικό Πρωτάθλημα και βρέθηκε εκτός δράσης λόγω τραυματισμού στον αχίλλειο δεν θα μπορούσε να φανταστεί τί θα της έφερνε το άμεσο μέλλον. Βρήκε, ωστόσο, τη δύναμή της μέσα από τη σχέση με την (τότε) συμπαίκτρια και μετέπειτα σύζυγό της, Μάρτα Ξαργκάι.

Οι δυο τους θεώρησαν καλό να κρατήσουν μυστικό το «συστατικό» της απόλυτης ευτυχίας τους, τον ερχομό του παιδιού τους μέσω παρένθετης μητέρας, λίγο καιρό μετά το γάμο τους τον περασμένο Ιούλιο.

Εξάλλου, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπριάνα δεν σταμάτησαν. Βρέθηκε κανονικά στο Τόκιο, με σκοπό να οδηγήσει την Team USA στην κορυφή του μπάσκετ γυναικών. Πράγμα που έκανε, αφού κρέμασε λίγο καιρό πριν το χρυσό μετάλλιο στο λαιμό της. Λίγο καιρό αφού είχε κερδίσει και το τρόπαιο της Euroleague με την Εκατέρινμπουργκ, συνδυάζοντάς το με το βραβείο του MVP.

Μόλις μία ημέρα μετά την επιστροφή της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Μάρτα και η Μπριάνα γνώρισαν για πρώτη φορά την κόρη τους. Είχε έρθει πλέον στον κόσμο για να τους δώσει έναν ακόμη τίτλο. Αυτόν της μητέρας!

Η Στιούαρτ θεωρείται από πολλούς η μεγαλύτερη αθλήτρια της σημερινής εποχής στο μπάσκετ. Τη δεδομένη στιγμή μπορεί να σκέφτεται το πιο… χρυσό επίτευγμά της λίγο διαφορετικά. Μέχρι να συνεχίσει το έργο της στο παρκέ!

Σταυρούλα Μουστακάτου
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης