Basket Talk

Ο μικρός γιος του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Ανέστης, με υποτροφία στην Αμερική!

Ο μικρός γιος του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Ανέστης, με υποτροφία στην Αμερική!

Μία υποτροφία σε Αμερικάνικο κολλέγιο περιμένει τον Ανέστη Σφαιρόπουλο, γιο του Γιάννη, ώστε να συνδυάσει το μπάσκετ με τις σπουδές του.

Μέλος των Cardigans στις ΗΠΑ, θα είναι την επόμενη τετραετία, ο νεότερος γιος του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Ανέστης, συνδυάζοντας το μπάσκετ με τις σπουδές του.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αφορά την υποτροφία του στο San Antonio και αναλυτικά είναι η εξής:

«Ο Ανέστης Σφαιρόπουλος θα συνεχίσει στις ΗΠΑ, παίρνοντας υποτροφία στο San Antionio και πιο συγκεκριμένα στο University of the Incarnate Word! Για την επόμενη τετραετία (2021-25) θα αγωνιστεί στην ομάδα των Cardinals. Την περίοδο 2019-2021, ο ταλαντούχος κόμπο γκαρντ (18, 1.82) της SferaSports αγωνίστηκε στην U18 της Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ κέρδισε τον τίτλο του MVP για δύο διαδοχικές χρονιές (2020 και 2021) σε σχολικό Πρωτάθλημα του Ισραήλ ως αθλητής του Walworth Barbour American International School of Israel. Πριν την παρουσία του στο Ισραήλ, είχε περάσει από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη (2018-19) και ήταν μέλος της ομάδας (U16) που κατέκτησε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης. Προηγουμένως, ως αθλητής του Γαλλικού Ινστιτούτου του Πειραιά, πανηγύρισε την πρωτιά στο σχολικό Πρωτάθλημα του Πειραιά. Σε αυτό, μάλιστα, είχε αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος καλαθοσφαιριστής. Επιπλέον, την τριετία 2015-2018, ήταν μέλος των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού. Καλή επιτυχία Ανέστη στον νέο σου μπασκετικό σταθμό!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης