Basket Talk

Παναθηναϊκός - Στην Αθήνα Ουάιτ και Μέικον: «Ανυπομονούμε να παίξουμε στο ΟΑΚΑ»!

Παναθηναϊκός - Στην Αθήνα Ουάιτ και Μέικον: «Ανυπομονούμε να παίξουμε στο ΟΑΚΑ»!
Όκαρο Ουάιτ και Νταρίλ Μέικον έφτασαν στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη νέα σεζόν.

Οι δύο Αμερικανοί παίκτες έφτασαν το πρωί της Κυριακής (15/8) στην Αθήνα και δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους που θα φορέσουν την πράσινη φανέλα και θα αγωνιστούν για τον «Εξάστερο».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ουάιτ:

«Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην Ελλάδα μετά από έξι χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ ξανά με τον κόουτς Πρίφτη και τον κόουτς Σίμτσακ. Θυμάμαι καλά τους φιλάθλους του σπουδαίου αυτού κλαμπ απ’ όταν αγωνιζόμουν εδώ. Χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτή η τεράστια fanbase θα είναι με το μέρος μου αυτή τη φορά και θα μου δίνει επιπλέον δύναμη. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που θα δώσουμε προκειμένου να έχουμε μια καταπληκτική χρονιά. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Μέικον:

«Αισθάνομαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Αθήνα προκειμένου να ενταχθώ στον Παναθηναϊκό. Είμαι ευγνώμων που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στη Euroleague για λογαριασμό αυτού του σπουδαίου κλαμπ».

Όσο για τους τους στόχους του:

«Στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα».

Κλείνοντας έστειλε το δικό τους μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού:

«Ανυπομονώ να νιώσω την ενέργειά σας, παιδιά! Έχω ακούσει τόσα υπέροχα πράγματα για τους οπαδούς μας. Ανυπομονώ να το διαπιστώσω και μόνος μου».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης