Basket Talk

Μπατίστ: Δημοπρατεί πράγματα από τον Παναθηναϊκό για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους!

Μπατίστ: Δημοπρατεί πράγματα από τον Παναθηναϊκό για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους!

Ο παλαίμαχος σέντερ του Παναθηναϊκού μίλησε για την πρωτοβουλία του να δημοπρατήσει συλλεκτικά αντικείμενα από την πορεία του με το «τριφύλλι» για να βοηθήσει οικονομικά τους πυρόπληκτους.

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο Μάικ Μπατίστ. Ο παλαίμαχος σέντερ σε συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ αποκάλυψε την πρωτοβουλία του να οργανώσει μια ηλεκτρονική δημοπρασία, μέσω της οποίας θα παραχωρήσει προσωπικά αντικείμενα που έχουν συνδεθεί με μεγάλες επιτυχίες του με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να βοηθήσει τους πυρόπληκτους.

Τα αντικείμενα που θα τεθούν σε δημοπρασία είναι:

  • Το ατομικό τρόπαιο της EuroLeague από το Final Four του 2009 (Βερολίνο)
  • Ζευγάρι παπούτσια με υπογραφές από τον τελικό του Final Four του 2011 (Βαρκελώνη)
  • Φανέλα της αγωνιστικής περιόδου 2011-12

Ο ίδιος τόνισε ότι τις προηγούμενες ημέρες προσπαθούσε να σκεφτεί με ποιον τρόπο θα μπορούσε να βοηθήσει του ανθρώπους που επηρεάστηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές που συνέβησαν στην Ελλάδα, ενώ τόνισε ότι «νιώθω ενθουσιασμένος που μπορώ να βοηθήσω όσο μπορώ, διότι έζησα στην Ελλάδα δέκα χρόνια και την θεωρώ ως δεύτερο σπίτι μου. Όταν ανοίγω την τηλεόραση θέλω να ακούω μόνο ευχάριστα πράγματα για τη χώρα».

Επιπλέον αναφέρθηκε σε μια προσωπική του εμπειρία με πυρκαγιά που συνέβη το καλοκαίρι του 2008 στο Όκλαντ της Καλιφόρνια κι επί 2-3 ώρες άπαντες βρίσκονταν σε κατάσταση συναγερμού. Τότε, έπρεπε να εκκενώσουν τα σπίτια τους, όμως ευτυχώς η πυροσβεστική παρενέβη έγκαιρα και δεν υπήρξαν καταστροφές.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης