Basket Talk

Brooklyn Nets: Νέο συμβόλαιο με Durant!

Brooklyn Nets: Νέο συμβόλαιο με Durant!

Κάτοικος Μπρούκλιν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα παραμείνει ο Kevin Durant.

Σχετικά Άρθρα

Ο Kevin Durant θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα των Brooklyn Nets, καθώς η ομάδα του NBA ανακοίνωσε (08/08) την «πολυετή» επέκταση συμβολαίου του 32χρονου φόργουορντ. Οι Nets δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, ωστόσο ιστοσελίδα εταιρείας του «KD» είχε γνωστοποιήσει από την Παρασκευή, ότι ο δις πρωταθλητής του NBA και τρις «χρυσός» Ολυμπιονίκης, είπε το «ναι» σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, το οποίο θα του αποφέρει 198 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Durant μόλις ολοκλήρωσε την πρώτη σεζόν της καριέρας του με τους Nets, καθώς έχασε ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο 2019-20, προκειμένου να αναρρώσει από την επέμβαση, στην οποία είχε υποβληθεί για να αποκατασταθεί η ρήξη που είχε υποστεί στον αχίλλειο τένοντα. Ο έμπειρος άσος είχε μέσο όρο 26,9 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και 5,6 ασίστ, δείχνοντας ότι ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και ξαναβρήκε τη φόρμα που τον «έχρισε» MVP της κανονικής περιόδου για το 2014 και τέσσερις φορές πρώτο σκόρερ του NBA (2010, 2011, 2012, 2014).

Η επέκταση συμβολαίου του Durant τίθεται σε ισχύ από τη σεζόν 2022-23, ενώ η σχετική συμφωνία επιτεύχθηκε, μερικές ώρες προτού ο «KD» οδηγήσει στο Τόκιο την εθνική ομάδα των ΗΠΑ στο τέταρτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης