Basket Talk

Jrue και Lauren Holiday: Ένα ζευγάρι νικητών στη ζωή και στο γήπεδο!

Jrue και Lauren Holiday: Ένα ζευγάρι νικητών στη ζωή και στο γήπεδο!
Jrue και η Lauren Holiday είναι μία οικογένεια γεμάτη... Ολυμπιακά μετάλλια, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης από τις ΗΠΑ με αντίπαλο τη Γαλλία! Τα τρόπαιά τους, όμως, δεν σταματούν εκεί...
Σχετικά Άρθρα

Ο Jrue Holiday βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στην κορυφή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, αφού οι ΗΠΑ, κόντρα στα προγνωστικά που την ήθελαν να… αποτυγχάνει κέρδισε το χρυσό μετάλλιο απέναντι στη Γαλλία. Αποτελεί, πλέον, μέλος ενός κλαμπ που κερδίζουν τίτλο με την Εθνική, αλλά και την ομάδα τους την ίδια χρονιά.

Θυμίζουμε περίπου ένα μήνα πριν, εκείνος και η υπόλοιπη παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, πανηγύριζαν το Πρωτάθλημα του ΝΒΑ, μετά από ανατροπή της σειράς με τους Phoenix Suns.

O Holiday εντάχθηκε στην ομάδα των Bucks το 2020 και μέσα σε αυτό το διάστημα αποκτά χαρακτήρα… πολυνίκη, δείχνοντάς την αυτοπεποίθησή του και στα παιχνίδια των Αμερικανών! Θα έλεγε κανείς πως -με μία καθυστέρηση- ακολούθησε τα βήματα της γυναίκας του, Lauren.

Εκείνη, μεταξύ άλλων, στην καριέρα της κατόρθωσε να συγκεντρώσει δύο τίτλους Ολυμπιάδας. Ο ένας ήταν στο Πεκίνο το 2008 και άλλος στο Λονδίνο το 2012, αγωνιζόμενη ως μέσος στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών των ΗΠΑ.

Ένα ζευγάρι με σπουδαίους τίτλους στην «τροπαιοθήκη» του, οι οποίοι δεν σταματούν στις γραμμές του εκάστοτε γηπέδου και το βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά επεκτείνονται στην ίδια τη ζωή τους!

«Έλεγα στον εαυτό μου ότι όλα είναι καλά και σε εκείνο το σημείο ούτε το μπάσκετ δεν είχε σημασία για εμένα». Κατά αυτόν τον τρόπο βίωνε την διάγνωση της Lauren με καρκίνο στον εγκέφαλο, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στο πρώτο τους παιδί το 2016.

Σταμάτησε το μπάσκετ από τους New Orleans Pelicans, ξεπέρασαν το πρόβλημα με την απαραίτητη… ανταγωνιστικότητα απέναντι στη νόσο και επέστρεψε στα παρκέ όταν «το μπάσκετ έμοιαζε και πάλι με διασκέδαση».

Πρόκειται για δύο Ολυμπιονίκες που άξιζαν το χρυσό στην κοινή τους πορεία και μπορεί η Lauren να μην βρίσκεται στην ενεργό δράση, ωστόσο ο Jrue βλέπει… Παρίσι και τη συνέχεια στους τίτλους!

Σταυρούλα Μουστακάτου

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης