Basket Talk

Durant για επικριτές: «Είπατε σκ…ά για τον Πόποβιτς, μας βγάζατε στην τέταρτη θέση…Δεν υπάρχει σύγκριση!»

Durant για επικριτές: «Είπατε σκ…ά για τον Πόποβιτς, μας βγάζατε στην τέταρτη θέση…Δεν υπάρχει σύγκριση!»

Μέσω Instagram ήρθε το ξέσπασμα του Kevin Durant προς όσους έσπευσαν να κρίνουν νωρίς την ομάδα των ΗΠΑ, η οποία τελικά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Σχετικά Άρθρα

Μπορεί οι ΗΠΑ να έχασαν από τη Γαλλία στην πρεμιέρα των Αγώνων και να δημιούργησαν ολόκληρη συζήτηση σχετικά με την εικόνα τους, ωστόσο κατόρθωσαν να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες για ακόμη μία φορά, επικρατώντας της ίδιας ομάδας με 87-82.

Αυτό στάθηκε και η αφορμή για τον πρωταγωνιστή του τελικού, Kevin Durant, με «δόσεις» και από τον Draymond Green, να ρίξει… πυρά, μέσω Instagram, σε όσους προχώρησαν σε άδικη κριτική για την Team USA και τον Gregg Popovich.

O συμπαίκτης του στην Εθνική σχολίασε τον Kendrick Perkins και την αρνητική στάση που κράτησε, ζητώντας του να φερθεί σαν… Αμερικανός!

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Durant που είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων: «Βγήκαν Power Rankings που μας είχαν τέταρτους πίσω από τη Σλοβενία. Έλα τώρα φίλε. Λέγατε ότι μας έχουν φτάσει. Είστε σοβαροί; Δεν υπάρχει σύγκριση σε επίπεδο ταλέντου!»

Έπρεπε να μιλήσω γρήγορα. Έχουμε τον Popovich. Πολλοί λέγατε σκ...ά για αυτόν ότι δεν μπορεί να μας οργανώσει. Σταματήστε. Νικήσαμε την Ισπανία, την Αυστραλία και μετά τη Γαλλία. Μπράβο στη Γαλλία όμως, αλήθεια, έπαιξε ένα σπουδαίο παιχνίδι!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης