Basket Talk

Επίσημη η επιστροφή του Κακλαμανάκη στο Λαύριο

Επίσημη η επιστροφή του Κακλαμανάκη στο Λαύριο
Επισημοποιήθηκε η επιστροφή του Δημήτρη Κακλαμανάκη στο Λαύριο, όπως είχατε ενημερωθεί πρώτα από το BN Sports. 
Σχετικά Άρθρα
Στο Λαύριο, όπου και θήτευσε από το 2015 μέχρι και το 2019, επέστρεψε με κάθε επισημότητα ο Δημήτρης Κακλαμανάκης (1994, 2.06μ). Ο διεθνής σέντερ, τις δύο τελευταίες χρονιές αγωνίστηκε αντίστοιχα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δείχνοντας σαφή δείγματα βελτίωσης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαύριο: 
 

«Get ready, he's coming home!

Η ΚΑΕ Λαύριο - Megabolt ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου (25/01/1994) διεθνή σέντερ (2.06μ) Δημήτρη Κακλαμανάκη!

Ο Δημήτρης παρά το γεγονός ότι δέχτηκε αρκετές κρούσεις από ομάδες της Basket league συμφώνησε να αγωνιστεί στο Λαύριο Megabolt αποτελώντας ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο παζλ του κόουτς Σερέλη.

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης επιστρέφει στο Λαύριο ύστερα από την τετραετία 2015-2019 όπου είχε αγωνιστεί σε 100 παιχνίδια. Στο περσινό πρωτάθλημα αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ όπου σε 25 αγώνες σε κανονική περίοδο και playoffs είχε Μ.Ο.: 7.6 πόντοι, 5.8 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ και 0.5 block».
 
Ο 27χρονος σέντερ ανέφερε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην οικογένεια του Λαυρίου. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους μας τους στόχους, τόσο στις Ελληνικές διοργανώσεις όσο και στο Basketball Champions League! μΑνυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους μας! Τα λέμε σύντομα από κοντά!».




www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης