Basket Talk

Irving: Ο άσος των Nets βοηθάει περισσότερους από 1.000 ανθρώπους στο Πακιστάν να έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό! (video)

Irving: Ο άσος των Nets βοηθάει περισσότερους από 1.000 ανθρώπους στο Πακιστάν να έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό! (video)
Ο Kyrie Irving έδειξε για μία ακόμα φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, βοηθώντας περισσότερους από 1.000 κατοίκους στο Πακιστάν να έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό. 
Σχετικά Άρθρα
Ο Kyrie Irving αποτελεί κατά γενική ομολογία μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, που αρκετές φορές τραβάει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας για τους λάθος λόγους. Ωστόσο, το κοινωνικό έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια είναι αξιοθαύμαστο.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο ηγέτης των Nets σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Paani Project, έφτιαξαν έναν ηλιακό εργοστάσιο ύδρευσης στο Ροχάλ, μια πολύ φτωχή συνοικία του Πακιστάν, προκειμένου να προσφέρουν καθαρό νερό σε περισσότερους από 1.000 κατοίκους! 

Η εν λόγω περιοχή ταλαιπωρείται από ξηρασία εδώ και 17 χρόνια, οπότε θεωρήθηκε σκόπιμο να εκματαλλευτούν την ηλιακή ενέργεια προς όφελος της τοποικής κοινωνίας. Είναι ενδεικτικό ότι το 87% των 1.6 εκατομμυρίων κατοίκων της περιοχής, εκτιμάται ότι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας! 

Το συγκεκριμένο έργο ξεκίνησε μόλις τον περασμένο Απρίλιο και ολοκληρώθηκε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, χάρις στην πολύτιμη και αθόρυβη βοήθεια που προσέφερε το ίδρυμα του  Kyrie Irving. 



www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης