Basket Talk

Περιστέρι: Ανανέωσε ο Πέτεγουεϊ

Περιστέρι: Ανανέωσε ο Πέτεγουεϊ
Στο Περιστέρι θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Τεράν Πέτεγουεϊ, με τον Αμερικανό γκαρντφόργουορντ να υπογράφει συμβόλαιο για την σεζόν 2021-22.
Ο Πέτεγουεϊ ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες για το Περιστέρι την σεζόν που πέρασε, έχοντας 11 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο σε 25 λεπτά στην Basket League. Αυτή η κίνηση εξασφαλίζει άλλο ένα «όπλο» για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, μετά τις συμφωνίες με Δημήτρη Κατσίβελη, Δημήτρη Μωραΐτη και Τζος Χάγκινς, ενώ μία ανάσα από την ομάδα βρίσκεται και ο Τσαντ Μπράουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Τεράν Πέτεγουεϊ, ο οποίος θα φορά την φανέλα του Συλλόγου και την σεζόν 2021-2022.

Ο 29χρονος γκαρντ - φόργουορντ θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας στις υποχρεώσεις της τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όσο και στο Basketball Champions League.

Ο Τεράν Πέτεγουεϊ στην πρώτη του παρουσία με την φανέλα του Περιστερίου, τη σεζόν 2020-2021, είχε στην Stoiximan Basket League σε 24 αγώνες στην κανονική περίοδο και τα play off 11 πόντους μέσο όρο, 2,6 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 25,2 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο Basketball Champions League σε 5 αγώνες είχε 13 πόντους μέσο όρο, 2,2 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 24,2 λεπτά συμμετοχής.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης