Basket Talk

Σχίζας: «Μεγάλη ομάδα με πλούσια ιστορία ο Άρης»

Σχίζας: «Μεγάλη ομάδα με πλούσια ιστορία ο Άρης»
Ο Σταύρος Σχίζας είναι η πρώτη μεταγραφή του Άρη για τη νέα σεζόν, με τον Έλληνα φόργουορντ να μιλά στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Άρης, χωρίς να μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ πλούσια ιστορία και είναι τιμή μου να φορέσω τη φανέλα του. Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος για τη συμφωνία μου με την ομάδα. Εδώ και χρόνια προσπαθώ να συνεργαστώ με τον Γιάννη Καστρίτη και φέτος ήταν οι ιδανικές συνθήκες για να γίνει αυτό, οπότε είμαι διπλά χαρούμενος».

Αναφορικά με τον «νέο» Άρη που θα παρουσιαστεί στα παρκέ την επόμενη σεζόν, τόνισε: «Περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις, όμως είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα καλό υλικό. Πιστεύω ότι θα γίνουν οι σωστές επιλογές και θα δημιουργηθεί μια δυνατή και μαχητική ομάδα, η οποία θα παλεύει σε κάθε αγώνα, ώστε ο Άρης να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί».

Αυτό το χαρακτηριστικό «ταιριάζει» και με τον ίδιο: «Είμαι ένας παίκτης που τα δίνει όλα στο παρκέ. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς και μπορώ να υποσχεθώ ότι θα τα δώσω όλα για τον Άρη».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης