Basket Talk

Θ. Αντετοκούνμπο: «Πού να δείτε τι θα γινόταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Τώρα θέλω… αντικριστό και γαλακτομπούρεκο»

Θ. Αντετοκούνμπο: «Πού να δείτε τι θα γινόταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Τώρα θέλω… αντικριστό και γαλακτομπούρεκο»
Στην εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA με τους Milwaukee Bucks αναφέρθηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος σκοπεύει να… καλοπεράσει στις διακοπές του.
Σχετικά Άρθρα

Οι Bucks είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Milwaukee, με το καθιερωμένο trophy parade το απόγευμα της Πέμπτης (22/7). Λίγες ώρες πριν από αυτό, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε live στο Instagram, ζητώντας τόσο ιδέες για το τι να κάνει τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα, όπως και ότι εκείνος και ο Γιάννης θα τα… έσπαγαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Συγκεκριμένα είπε: «Το μόνο που θέλω είναι να επιστρέψω στην Ελλάδα, να καθίσω 10 ώρες στο μπαλκόνι και να παραγγείλω αντικριστό και γαλακτομπούρεκο! Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Με εξαίρεση τον πρώτο γύρο ήμασταν πίσω σε όλες τις σειρές και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα».

Για το κεφάλαιο Εθνική: «Έτσι όπως κατακτήσαμε τώρα το πρωτάθλημα, έπρεπε να πηγαίναμε απευθείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Εκεί να δεις με τι ψυχολογία θα μπαίναμε μέσα...» ενώ όσον αφορά το εορταστικό κλίμα ζητούσε προτάσεις! «Θέλω ιδέες για να το γιορτάσω! Μπουζούκια; Είναι ανοικτά τώρα στην Ελλάδα; Θέλω να πάω πίσω στα Σεπόλια, να δω τους φίλους μου και να το γιορτάσουμε. Θα τα σπάσουμε όλα στην Αθήνα! Και στα Μέγαρα μαζί με τον G-Papa (σ.σ. Γιώργο Παπαγιάννη)».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης