Basket Talk

OAKA: Οριστικό το deal με την ΚΑΕ, απομένει η κατάθεση της τροπολογίας!

OAKA: Οριστικό το deal με την ΚΑΕ, απομένει η κατάθεση της τροπολογίας!

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει περάσει η παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 49 χρόνια, με την κατάθεση της τροπολογίας να εκκρεμεί και τους «πράσινους» να πιέζουν, ώστε να ολοκληρωθεί το ζήτημα, όσο το δυνατόν ταχύτερα.

Σχετικά Άρθρα

Θέμα ημερών φαίνεται πως είναι η και με τη βούλα παραχώρηση του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αφού το θέμα έχει ουσιαστικά «τελειώσει» και το μόνο που απομένει είναι η κατάθεση της σχετικής τροπολογίας στη Βουλή των Ελλήνων.

Αναλυτικότερα, οι πληροφορίες της L.S. αναφέρουν ότι ενημερώθηκαν πλήρως οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την οριστική εξέλιξη στο θέμα της παραχώρησης του ΟΑΚΑ, μετά την πλήρη συμφωνία που επετεύχθη ανάμεσα στην ΚΑΕ με τους  κ.κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου, του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του κ. Θεόδωρου Λιβάνιου, Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ.

Το μόνο που απομένει λοιπόν, είναι η κατάθεση της σχετικής τροπολογίας, πράγμα που ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει και επιμένει να γίνει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, με την 1η Αυγούστου να είναι η τελική ημερομηνία, αν αναλογιστεί κανείς πως μετά ακολουθεί το κλείσιμο της Βουλής λόγω καλοκαιριού.

Πρακτικά λοιπόν, αν δρομολογηθούν και οι τελευταίες διαδικασίες, ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει στο ΟΑΚΑ έχοντας το αποκλειστικά για δικό του σπίτι μέχρι το 2070!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης