Basket Talk

Η ατάκα της χρονιάς: "Θανάση, έλα στο γήπεδο σε παρακαλώ" (video)

Η ατάκα της χρονιάς:

Ο Γιάννης λίγο πριν πάρει το τρόπαιο του πρωταθλητή στα χέρια του παρακαλούσε τον απόντα λόγω καραντίνας αδερφό του Θανάση να πάει στο γήπεδο!

Σχετικά Άρθρα
Σκηνές μοναδικές εξελίχθηκαν με το τέλος του 6ου τελικού του ΝΒΑ που βρήκε πρωταθλητές τους Milwaukee Bucks. Μεγάλος πρωταγωνιστής φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τον οποίο "ακολουθούσαν" όλες οι κάμερες, όλα τα βλέμματα.

Ο Greek Freak με το που τελείωσε ο αγώνας έσπευσε στις εξέδρες να αγκαλιάσει τη μητέρα του Βερόνικα, την έγκυο σύζυγό του Μαράια και φυσικά τον γιό τους Λίαμ-Τσαρλς!


Ακολούθησαν ο Έλληνας ατζέντης του Γιώργος Πάνου και φυσικά... όλο το γήπεδο που ήθελε να τον κάνει μία αγκαλιά.

Το φοβερό σκηνικό έγινε δευτερόλεπτα πριν την απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή από τον κομισάριο του ΝΒΑ Adam Silver όταν ο Γιάννης ένα μέτρο πίσω του μιλώντας μέσω κινητού με βιντεοκλήση στον απόντα αδερφό του Θανάση που βρίσκεται σε καραντίνα λόγω επαφής με κρούσμα κορονοϊού να τον παρακαλάει: "Θανάση, έλα στο γήπεδο σε παρακαλώ"...

Ο Θανάσης φυσικά δεν μπορούσε να το κάνει και έμεινε στο σπίτι του με τον Γιάννη λίγη ώρα αργότερα να ανεβάζει live video στο Instagram του και να μιλάει με τον αδερφό του από τα αποδυτήρια των Bucks και τον συγκινημένο Θανάση να κλαίει από χαρά αλλά και να ανάβει το... πούρο του πρωταθλητή από το σπίτι!



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης