Basket Talk

Καστρίτης: «Τεράστια τιμή η επιστροφή μου στον Άρη»

Καστρίτης: «Τεράστια τιμή η επιστροφή μου στον Άρη»
Ο Γιάννης Καστρίτης έκανε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Άρης, αναφερόμενος στην επιστροφή του στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων».

Ο Γιάννης Καστρίτης αναλαμβάνει για δεύτερη φορά τον πάγκο του Άρη, παίρνοντας την θέση του Σάββα Καμπερίδη. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το πλάνο του ενόψει της νέα σεζόν και το τι σημαίνει για αυτόν η επιστροφή του στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αποτελεί τεράστια τιμή η επιστροφή μου στον πάγκο του ΑΡΗ και θα ήθελα να ευχαριστήσω γι’ αυτό τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, σ’ αυτήν την τόσο απαιτητική, για τη λειτουργία του συλλόγου, χρονική περίοδο.

Δεν είναι η στιγμή να πούμε πολλά λόγια. Είναι η ώρα που πρέπει να δουλέψουμε μεθοδικά, με πλάνο και με συλλογική προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, να κατορθώσουμε να παρουσιαστεί η ομάδα για την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν όπως ακριβώς της αρμόζει και όπως λαχτάρα ο κόσμος της να τη δει.

Η συγκυρία προφανώς και όπως όλοι γνωρίζουν είναι δύσκολη, αλλά αυτό μας δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο να παλέψουμε και να πετύχουμε. Το κίνητρο αυτό και η δίψα για διάκριση είναι και ο τρόπος και τα κριτήρια που θα χρησιμοποιήσουμε για να χτίσουμε την ομάδα της νέας σεζόν».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης