Basket Talk

NBA Finals: «Ήταν θέμα εμπιστοσύνης» η ατάκα Αντετοκούνμπο για την πάσα του Holiday και το κάρφωμα

NBA Finals: «Ήταν θέμα εμπιστοσύνης» η ατάκα Αντετοκούνμπο για την πάσα του Holiday και το κάρφωμα
Προσγειωμένος παρά το γεγονός ότι η ομάδα του βρίσκεται μία νίκη πριν την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Σχετικά Άρθρα

«Θέλουμε άλλη μια νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ και να μην ανησυχούμε για το αποτέλεσμα. Να παίξουμε καλά κι ελπίζω να κερδίσουμε» ήταν τα πρώτα λόγια του Greek Freak ο οποίος πρόσθεσε: «Θα πρέπει να ξεκουραστούμε, να περάσουμε λίγο χρόνο με την οικογένειά μας, μακριά από το μπάσκετ και μετά να επιστρέψουμε έτοιμοι. Έτοιμοι να παίξουμε καλό μπάσκετ, σαν ομάδα, με καλή κυκλοφορία, δύναμη και ελπίζουμε να φέρουμε τους εαυτούς μας σε θέση να κερδίσουμε».

Αναφερόμενος στη φάση με το κλέψιμο του Holiday και το δικό του κάρφωμα ο Giannis χαρακτήρισε το κλέψιμο «καθοριστικό» και «νικητήρια φάση» και πρόσθεσε για την πάσα. «Ήταν θέμα εμπιστοσύνης. Θα μπορούσε να κρατήσει την μπάλα για να κυλήσει ο χρόνος, αλλά με εμπιστεύτηκε, μου πέταξε την μπάλα και κατάφερα να σκοράρω» είπε ο Αντετοκούνμπο ενώ λίγο μετά ο Holiday αποκάλυψε πως «ο Γιάννης μου φώναξε για να του υψώσω τη μπάλα, εγώ την πέταξα όσο δύσκολα και αν ήταν. Έφτασε εκεί ψηλά και τα κατάφερε».

Ο Αντετοκούνμπο δεν ξέχασε τον απόντα (λόγω πρωτοκόλλου του ΝΒΑ σχετικά με τον Covid-19) αδερφό του Θανάση λέγοντας πως «είμαι σίγουρος ότι στο κάρφωμα θα χοροπηδούσε μπροστά στην τηλεόραση» και πρόσθεσε πως «μιλήσαμε μέσω βιντεοκλήσης».

Τέλος, αναφερόμενος στην εμφάνιση των… Big three των Bucks, δηλαδή του εαυτού του μαζί με τους Holiday και Middleton είπε πως «ήταν πολύ σημαντικό που και οι τρεις μας ήμασταν καλά. Ήταν το παιχνίδι που έπρεπε να το κάνουμε. Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ και παραμείναμε ψύχραιμοι όταν μείναμε πίσω με 16 πόντους. Είναι οι τελικοί του ΝΒΑ και πρέπει να δίνεις ό,τι έχεις. Αυτό έκανε η ομάδα απόψε».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης