Basket Talk

Το εξωπραγματικό χέρι του «Greek Freak» που... σηκώνει τους Bucks!

Το εξωπραγματικό χέρι του «Greek Freak» που... σηκώνει τους Bucks!
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε εξ' αρχής όλα τα στοιχεία για να γίνει ο «Freak» που σκορπίζει τον τρόμο στους αντιπάλους του!
Σχετικά Άρθρα

τάπα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Deandre Ayton που έδωσε το μεγάλο «βήμα» στους Milwaukee Bucks για την ισοφάριση της σειράς των τελικών σε 2-2, εξακολουθεί να κάνει τον γύρο του κόσμου
E6WTow0XoAMqqbE.jpg

Οι συζητήσεις γύρω από τον τρόπο που συνέβη ποικίλλουν, ωστόσο η απάντηση βρίσκεται σε μία πολύ απλή εξήγηση. Σαφώς, ο Αντετοκούνμπο δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που γνώρισε το ΝΒΑ (πίσω στο 2013), όταν επιλέχθηκε στα draft, ερχόμενος από τον Φιλαθλητικό.  

Ολόκληρη η σωματοδομή του, όμως, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των ανθρώπων εκεί, ώστε να δουλέψουν σκληρά και να μετατρέψουν σε μία πραγματικότητα το ψευδώνυμο του «Greek Freak».

Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, έχει προσθέσει στο σώμα του περισσότερα από 20 κιλά μυικής μάζας, κάνοντας ακόμη δυσκολότερο το έργο των αντιπάλων του. Το άνοιγμα των χεριών του δημιουργεί μία έκταση που αγγίζει τα όρια του… αφύσικου, ενώ η παλάμη του μπορεί να συγκριθεί με άλλα «θεόρατα» όντα του ΝΒΑ!

1-574.jpg

Συγκεκριμένα, ο Boban Marjanovic βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατηγορίας, με τον Αντετοκούνμπο να ακολουθεί, ξεπερνώντας παίκτες όπως ο Michael Jordan και ο Kawhi Leonard!

Ο Γιάννης, ο οποίος είναι 11 πόντους πιο κοντός από τον Boban (2.11 με 2.22), έχει παλάμη μόλις κατά μία ίντσα (περίπου) μικρότερη από τον Σέρβο- αυτό σημαίνει 25 εκατοστά για τον Αντετοκούνμπο και 27,3 για τον συναθλητή του! Κάτι τέτοιο, μάλιστα, γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς πως το μέγεθος παλάμης ενός μέσου ανθρώπου, κινείται στα όρια των 18 εκατοστών.

Σταυρούλα Μουστακάτου

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης