Basket Talk

Λάρισα: Ανακοίνωσε τον Καράμπελα

Λάρισα: Ανακοίνωσε τον Καράμπελα
Παίκτης της Λάρισας και με τη... βούλα είναι ο Ζώης Καράμπελας, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν να πορευτούν μαζί για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Σχετικά Άρθρα
Οι Θεσσαλοί συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την στελέχωση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν και με στόχο την ενίσχυση του ελληνικού κορμού ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ζώη Καράμπελα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο νεαρός Έλληνας γκαρντ θα συνεργαστεί ξανά με τον Νίκο Παπανικολόπουλο μετά το Περιστέρι, ενώ αυτή την περίοδο ο Καράμπελας βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής Κ20 στα Challengers της FIBA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λάρισας:

«Η ΚΑΕ Λάρισα ενημερώνει για τη σύναψη συμφωνίας με τον Ζώη Καράμπελα, ο οποίος αγωνίζεται ως Point Guard και θα ενισχύσει το σύνολο την ερχόμενη περίοδο στην Stoiximan Basket League. Ο νεαρός άσος συνεργάστηκε ξανά με τον Νίκο Παπανικολόπουλο, αφού ο προηγούμενος σταθμός στην καριέρα του, ήταν το Περιστέρι BC.

Να σημειωθεί ότι αυτό το χρονικό διάστημα ο Καράμπελας βρίσκεται στο Ηράκλειο λόγω συμμετοχής της Εθνικής U20 στα Challengers της FIBA. Η ομάδα μας καλωσορίζει τον παίκτη και του εύχεται μία καλή σεζόν, δίχως τραυματισμούς».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης