Basket Talk

Αυστραλία: Δεν πάει Τόκιο η Liz Cambage, για λόγους ψυχικής υγείας!

Αυστραλία: Δεν πάει Τόκιο η Liz Cambage, για λόγους ψυχικής υγείας!
Δύσκολη απόφαση για την Cambage. Μεγάλο πλήγμα για την Εθνική Γυναικών της Αυστραλίας. 
Σχετικά Άρθρα
Χωρίς την Liz Cambage θα παραταχθεί η Εθνική Γυναικών της Αυστραλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η 29χρονη σέντερ που αγωνίζεται στο WNBA και αποτελεί μια από τις καλύτερες παίκτρεις παγκοσμίως, πήρε τη δύσκολη απόφαση να απέχει από το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, αφού αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα ψυχικής υγείας. 

Για την ακρίβεια, η Cambage αναφέρει στην ανακοίνωση της: «Όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι ένα ολυμπιακό μετάλλιο με την Αυστραλία είναι όνειρό μου. Κάθε αθλητής που βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες πρέπει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση της ψυχικής τους υγείας και εγώ αυτή τη στιγμή είμαι πολύ μακριά από εκεί που θα έπρεπε να είμαι. Δεν είναι μυστικό ότι στο παρελθόν έχω δυσκολευτεί αρκετά και η ιδέα της "φούσκας" χωρίς τους φίλους, την οικογένειά μου, χωρίς οπαδούς και χωρίς κανένα άλλο σύστημα εκτός της ομάδας, με ανυσηχεί αρκετά. Τον τελευταίο ένα μήνα έχω κρίσεις πανικού και δεν κοιμάμαι. 

Το να βασιστώ σε καθημερινή φαρμακευτική αγωγή δεν είναι κ'ατι που επιθυμώ, ιδίως αγωνιζόμενη στο κορυφαίο επίπεδο.

...Μου ραγίζει την καρδιά που ανακοινώνω την απόφασή μου να αποσυρθώ αλλά είναι το καλύτερο και για εμένα και για την ομάδα. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Φως και αγάπη,  Liz».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης