Basket Talk

Για πάντα "θρύλος" ο Πρίντεζης

Για πάντα
Ανανέωσε με τους ερυθρόλευκους για την ίσως τελευταία σεζόν της καριέρας του ο Γιώργος Πρίντεζης
Σχετικά Άρθρα

Φόρεσε για πρώτη φορα τα ερυθρόλευκα σε ηλικία 16 ετών και το καλοκαίρι του 2022 όταν θα κοντεύει τα 37 θα έχει συμπληρώσει δύο δεκαετίες ντυμένος σε αυτά τα χρώματα με δύο μικρές "διακοπές".
Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν και θα παραμείνει Ολυμπιακός αφού το βράδυ της Πέμπτης 15 Ιουλίου ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο.
Ανανέωση που συνοδεύτηκε από την καθιερωμένη φωτό με τους προέδρους της ομάδας Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Μετά την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Βασίλη Σπανούλη ο "Πρι" θα είναι πλέον ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά έτοιμος να συνεχίσει να γράφει ιστορία. Βλέπετε είναι και θα παραμείνει ο πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού σε συμμετοχές σε αγώνες Ευρωπαϊκών Κυπέλλων (314), πρώτος ριμπάουντερ (1.318), ενώ είναι και 2ος σκόρερ με 3.255 πόντους, σχεδόν 300 λιγότερους από τον Σπανούλη.

πρι.jpg

Ο γεννημένος στη Σύρο Γιώργος Πρίντεζης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα στα τέλη της δεκαετίας του '90 όταν έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα. Από τον Ολυμπιακό δόθηκε για μία σεζόν δανεικός στην Ολύμπια Λάρισας (2006-07) ενώ τη διετία 2009-11 έπαιξε στην ισπανική Ουνικάχα Μάλαγα.

Με τον Ολυμπιακό έχει κατακτήσει δύο Ευρωλίγκες (2012, 2013) όντας φυσικά ο δράσης του ιστορικού buzzer στον τελικό της Κωνσταντινούπολης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με το διάσημο "πεταχτάρι", τρία πρωταθλήματα (2012, 2015, 2016) και ένα Κύπελλο Ελλάδας (2011) και το Διηπειρωτικό του 2013.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης