Basket Talk

Βίρτους Μπολόνια και Παρτιζάν μάχονται για τον Έκπε Ούντο

Βίρτους Μπολόνια και Παρτιζάν μάχονται για τον Έκπε Ούντο
Στο στόχαστρο της Βίρτους Μπολόνια αλλά και της Παρτιζάν βρίσκεται ο Έκπε Ούντο
Σχετικά Άρθρα
Το όνομα του Έκπε Ούντο συνδέεται τα τελευταία καλοκαίρια με διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες, παρότι έχει να αγωνιστεί στη γηραιά ήπειρο εδώ και 4 χρόνια. Ο Νιγηριανός σέντερ, που έπαιξε στη Φενέρμπαχτσε τη διετία 2015-17 και βοήθησε τον τουρκικό σύλλογο να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του τον τίτλο στην EuroLeague (2017), με τον ίδιο να αναδεικνύεται MVP του Final 4, φαίνεται πως πλέον είναι έτοιμος για την επιστροφή του στα ευρωπαϊκά παρκέ. 

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο υποψήφιοι μνηστήρες για τον 34χρονο ψηλό, η Βίρτους Μπολόνια και η Παρτιζάν. Αμφότερες αγωνίζονται στο EuroCup, αλλά ονειρεύονται και επιθυμούν διακαώς να επιστρέψουν στα μεγάλα "σαλόνια" της κορυφαίας, ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Η μεν Βίρτους, που πήρε το πρωτάθλημα Ιταλίας μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, προσέλαβε τον Σέρτζιο Σκαριόλο και έχει στις τάξεις παίκτες όπως ο Μίλος Τεόντοσιτς και ο Μάρκο Μπελινέλι, η δε Παρτιζάν επαναπάτρισε τον "άρχοντα των δαχτυλιδιών" Ζέλικο Ομπράντοβιτς και απέκτησε ήδη τους Κέβιν Πάντερ και Ζακ Λεντέι.  

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική μας χώρα, η Βίρτους φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα στην κούρσα για την απόκτηση του Ούντο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Νιγηριανός είχε συνεργαστεί με τον Ομπράντοβιτς στη Φενέρ και αυτό μπορεί να τον κάνει τελικά κάτοικο Βελιγραδίου.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης