Basket Talk

Παρουσίασε τον Κασιμίρο ο Προμηθέας: «Είμαι στο σωστό μέρος...»

Παρουσίασε τον Κασιμίρο ο Προμηθέας: «Είμαι στο σωστό μέρος...»
Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του συλλόγου της Πάτρας έκανε ο Λουίς Κασιμίρο στην παρουσίασή του.

Τον νέο προπονητή της ομάδας, Λουίς Κασιμίρο, παρουσίασε ο Προμηθέας Πάτρας. Ο Ισπανός στις πρώτες του δηλώσεις στάθηκε στο ποσό εύκολο ήταν για τον ίδιο να αποδεχτεί την πρόταση της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει θέσει για τη νέα σεζόν.

Ο νέος προπονητής του Προμηθέα, Λουίς Κασιμίρο είπε αρχικά:

«Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Προμηθέας. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα εμπιστοσύνη και κάθε φορά που μιλούσαμε η εμπιστοσύνη μεγάλωνε. Μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο ήθελαν να έρθω. Ήταν πολύ σημαντικό, το πιο σημαντικό για μένα. Κάθε μέρα ήμουν όλο και πιο κοντά στο να έρθω με πολλά όνειρα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβω την ευθύνη του πρότζεκτ. Είμαι σε μια πολύ καλή ομάδα που εξελίσσεται και έχει σημαντικά κριτήρια και ξέρει ακριβώς τι θέλει.

Είναι σημαντικό για μένα γιατί ξέρω τι θέλει η ομάδα. Αυτή την εβδομάδα γνώρισα πολύ περισσότερο το πρότζεκτ και είδα ότι έχουν μεγάλο πάθος. Είναι πολύ σημαντικό που ξέρουν τι θέλουν για το μέλλον και φροντίζουν τα μικρά παιδιά. Πιστεύω σε αυτό το πρόγραμμα. Πιστεύω στην ισορροπία των έμπειρων παικτών και όσων αποκτήσουμε. Είμαι σε μια ομάδα με μεγάλη ευθύνη και ενσυναίσθηση για τα νέα παιδιά. Έχω δει τις εγκαταστάσεις, τις προπονήσεις για να ξέρω ότι είμαι στο σωστό μέρος».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης