Basket Talk

Σβεντ η επιστροφή! Θέμα ωρών η οριστικοποίηση της συμφωνίας με την ΤΣΣΚΑ

Σβεντ η επιστροφή! Θέμα ωρών η οριστικοποίηση της συμφωνίας με την ΤΣΣΚΑ
Τελικά εκτός από καπνός υπήρχε και φωτιά στην είδηση που αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης 13 Ιουλίου περί επικείμενης επιστροφής του Αλεξέι Σβεντ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Σχετικά Άρθρα

Ο Ρώσος σταρ ο οποίος έχει μείνει... ξεκρέμαστος μετά την αποχώρηση της Χίμκι Μόσχας από τη VTB League λόγω των οικονομικών της προβλημάτων, ήρθε σε επαφή με την ΤΣΣΚΑ τη φανέλα της οποίας είχε φορέσει στο παρελθόν. Η πρώτη ήταν το 2006 όταν ξεκίνησε στα 18 του την επαγγελματική του καριέρα πριν δοθεί δανεικός σε Χίμκι και Ντινάμο Μόσχας. Η δεύτερη ήταν όταν επέστρεψε από δανεισμό μέχρι τον τελικό της Κωνσταντινούπολης απέναντι στον Ολυμπιακό το 2012 για την Ευρωλίγκα πριν ανοίξει τα φτερά του για το ΝΒΑ.

Ο 1ος σκόρερ της φετινής Ευρωλίγκα αλλά και της σεζόν 2017-18, πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ το 2008 στα 33 του θα υπογράψει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του βάζοντας πλώρη για ακόμη περισσότερους τίτλους και διακρίσεις.

Θυμίζουμε ότι με την ΤΣΣΚΑ ο Σβεντ μετράει 42 ματς καριέρας στην Ευρωλίγκα, τα περισσότερα (21) τη σεζόν 2011-12 υπό τον Γιόνας Καζλάουσκας ενώ είναι 12ος σκόρερ όλων των εποχών στη διοργάνωση (2.743 πόντοι) με προοπτική να μπει στην πρώτη... 8αδα την επόμενη σεζόν!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης