Basket Talk

Στις 15/7 η κατάθεση της υπαλλήλου της ΕΟΚ μετά την καταγγελία της για απόπειρα βιασμού

Στις 15/7 η κατάθεση της υπαλλήλου της ΕΟΚ μετά την καταγγελία της για απόπειρα βιασμού
Δρομολογούνται με γοργούς ρυθμούς οι εξελίξεις...

Η ώρα για να καταθέσει ενόρκως έχει έρθει για την υπάλληλο της ΕΟΚ, η οποία τρεις μήνες πριν (σ.σ. στις 19 Μαρτίου) είχε προχωρήσει σε καταγγελία για απόπειρα βιασμού από στέλεχος της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης.

Πλέον, οι εξελίξεις δρομολογούνται με γοργούς ρυθμούς στην υπόθεση και συνεπώς μεθαύριο, Πέμπτη (15/7) η εν λόγω υπάλληλος θα παρευρεθεί στο Τμήμα Ασφάλειας Πατησίων για την ένορκη εξέτασή της, η οποία είχε προαναγγελθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών στις 2 Ιουνίου.

Η γυναίκα στην καταγγελία της είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι:

«Προς μεγάλη έκπληξή μου είδα (σ.σ. αναφέρει το όνομα του μεγαλοστελέχους) ο οποίος σε κλάσματα του δευτερολέπτου, αφού έσπρωξε την πόρτα με βία, εισήλθε στο δωμάτιό μου, κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του, δείχνοντάς μου το μόριό του, ταυτόχρονα έκλεισε την πόρτα.

Αστραπιαία όρμησε προς το μέρος μου και με κόλλησε στον τοίχο, πιάνοντάς μου το στήθος και προσπαθώντας πιεστικά να με φιλήσει στο στόμα, λέγοντάς μου με χυδαίες εκφράσει ότι τώρα θα συνευρεθεί ερωτικά μαζί μου! Εγώ σοκαρίστηκα από αυτές τις ενέργειες και προς στιγμήν πάγωσα και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης