Basket Talk

Αντετοκούνμπο για Middleton: «Ξέρω πως θα βοηθήσει όταν το χρειαζόμαστε περισσότερο»

Αντετοκούνμπο για Middleton: «Ξέρω πως θα βοηθήσει όταν το χρειαζόμαστε περισσότερο»
O Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για τους Jrue Holiday και Khris Middleton, οι οποίοι είχαν 12/37 σουτ στο Game 2 με τους Nets.
Σχετικά Άρθρα

Bucks βρίσκονται με 0-2 πίσω στο σκορ στους τελικούς του ΝΒΑ και θα υποδεχτούν τους Suns για το Game3 τα ξημερώματα της Δευτέρας (3:00), με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να στηρίζει τους Middleton και Holiday, οι οποίοι ήταν πολύ άστοχοι στον δεύτερο τελικό.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ έχει ξεκινήσει άσχημα τη σειρά των τελικών μετρώντας μόλις 13,5 πόντους (8 ασίστ) με 11/35 σουτ (31,4%) αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σηκώνει ασπίδα για το συμπαίκτη του και ξέρει πως θα επιστρέψει δριμύτερος για την ανατροπή.

«Συνεχίζω να του μιλάω, να του λέω να είναι επιθετικός. Ανεξαρτήτως τι θα γίνει, πρέπει να μείνεις επιθετικός και δεν πρέπει να σε νικήσουν τα συναισθήματα σου. Είναι τελικοί ΝΒΑ, 20000 κόσμος φωνάζουν για σένα και είναι δύσκολο να κρατήσεις τα συναισθήματα σου», είπε για τον Holiday και συνέχισε για τον Middleton.

«Δεν έχει να κάνει για μένα και για τον Khris, για τον coach. Έχει να κάνει με όλη την ομάδα. Αν υπάρξει ένα ματς με 3/12 σουτ, μπορείς να βοηθήσεις αλλιώς την ομάδα με ριμπάουντ με κλεψίματα, με ασίστ. Νομίζω το καταλαβαίνει αυτό ο Middleton. Ξέρω πως θα βοηθήσει όταν το χρειαζόμαστε περισσότερο και δεν ανησυχώ. Είναι σπουδαίος παίκτης. Παίζει εξαιρετικά όλη τη χρονιά και θα συνεχίζει να παίξει φοβερά για την ομάδα αυτή».

Οι Bucks έχουν ήδη γυρίσει φέτος μία σειρά από το 0-2, αυτή κατά των Nets στα ημιτελικά της Ανατολής και θα επιχειρήσουν να το επαναλάβουν κατά των Suns για να κατακτήσουν τον τίτλο του ΝΒΑ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης