Basket Talk

Παρτίζαν: «Κρούση» σε Μίτσοβ

Παρτίζαν: «Κρούση» σε Μίτσοβ
Την επιστροφή του Βλάντιμιρ Μίτσοβ στην Παρτίζαν επιθυμεί ο σερβικός σύλλογος, με τον διεθνή φόργουορντ να παραδέχεται πως έγιναν οι πρώτες επαφές.

Παρελθόν αποτελεί από την Αρμάνι μετά από τέσσερα χρόνια ο Μίτσοβ, με την Παρτίζαν να κάνει μία πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη. Όπως δήλωσε και ο ίδιος στο «maxbetsport.rs», έχει στα χέρια του 3 προτάσεις από την Σερβία, ωστόσο καμία από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Για να είμαι ειλικρινής διαβάζω τις φήμες. Τις ξέρω. Μπορώ να πω ότι υπάρχουν κάποιες επαφές με την Παρτίζαν, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση. Υπάρχουν, όμως, επαφές.

Από μικρός ήμουν οπαδός της Παρτίζαν και δεν το έχω κρύψει μέχρι σήμερα. Θα ήμουν χαρούμενος εάν επέστρεφα στην ομάδα, αλλά εάν γίνει αυτό δεν θα έρθω, απλά για να… στέκομαι εκεί. Δεν θέλω να έρθω στην ομάδα που αγαπώ μόνο για τα λεφτά. Θέλω να βοηθήσω και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω. Είμαι 36 ετών, αλλά νιώθω πολύ καλά και εντελώς υγιής».

Φυσικά και θέλω να βρω ομάδα το συντομότερο δυνατό, αλλά δεν βιάζομαι. Θα δούμε εάν αυτή θα είναι η Παρτίζαν ή κάποια άλλη ομάδα. Έχω ήδη τρεις προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά τις αξιολογώ γιατί δεν θέλω να ρίξω το επίπεδό μου. Θα δούμε που θα καταλήξω», ήταν τα λόγια του Σέρβου διεθνή.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης