Basket Talk

Φαλ: «Χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός»

Φαλ: «Χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός»
Την ευχαρίστηση του για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μουστάφα Φαλ, ενώ αναφέρθηκε και στην προοπτική να αγωνιστεί και στο NBA.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε γαλλικό Μέσο, ο Φαλ χαρακτήρισε «ενδιαφέρουσα» την πρόταση του Ολυμπιακού, αυτός ήταν και ο λόγος, σύμφωνα με τον ίδιο, που την δέχθηκε. Πέρα από το ευρωπαϊκό μπάσκετ και το Ολυμπιακό, ο πανύψηλος σέντερ ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει να αγωνιστεί στο NBA , καθώς θεωρεί πως δεν του «ταιριάζει».

Αναλυτικά όσα είπε στο «basketusa.com»:

«Το θέμα είναι ότι ξεκίνησα αργά να παίζω μπάσκετ. Έπρεπε σιγά σιγά να μάθω και προσπάθησα μόνος μου να ανεβαίνω επίπεδα, πηγαίνοντας με τον δικό μου ρυθμό. Υπήρξαν φορές που είχα πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά λόγω των τραυματισμών δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήμουν αναγκασμένος να κάνω ορισμένα βήματα πίσω και να επιστρέψω πιο δυνατός. Αλλά, τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν έχω καθόλου τραυματισμούς και έτσι είμαι σε θέση να ανεβαίνω ξανά.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, την επόμενη σεζόν. Είναι μία σταθερή δύναμη για αρκετά χρόνια στην Ευρωλίγκα και ένας ιστορικός σύλλογος. Η πρότασή του ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και τότε αποφάσισα να δοκιμάσω ξανά να παίξω στο εξωτερικό».

Όταν ρωτήθηκε για την προοπτική του NBA, απάντησε: «Δεν σκέφτομαι καθόλου το ΝΒΑ. Πραγματικά δεν το σκέφτομαι καθόλου πια. Επίσης, βρισκόμαστε στην εποχή του “small ball”, οπότε αυτό το στιλ δεν μου ταιριάζει».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης