Basket Talk

Παπανικολάου: «Το ελληνικό μπάσκετ απέδειξε ότι έχει μέλλον»

Παπανικολάου: «Το ελληνικό μπάσκετ απέδειξε ότι έχει μέλλον»
Για την πορεία της Εθνικής ομάδας στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά τοποθετήθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου, τονίζοντας πως το μέλλον προβλέπεται λαμπρό.

Η Εθνική ομάδα «λύγισε» απέναντι στο εμπόδιο της Τσεχίας, γνωρίζοντας την ήττα με 97-72 και μένοντας έτσι εκτός Ολυμπιακών Αγώνων. Παρά τον «πικρό» αποκλεισμό, ο Παπανικολάου τόνισε πως το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται σε καλά χέρια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το ελληνικό μπάσκετ απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Και το απέδειξαν για μια ακόμη φορά τα παιδιά της Εθνικής και το προπονητικό επιτελείο, καταφέρνοντας να φτάσουν μια ανάσα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, νικώντας πέρα από τους αντιπάλους και τα τεράστια προβλήματα που προέκυψαν στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Σε αυτά τα παιδιά αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο κι ένα ακόμη μεγαλύτερο ευχαριστώ. Όχι δάκρυα και δη «κροκοδείλια» για μια ομάδα που έδωσε ό,τι είχε για να φτάσει στον τελικό στόχο της.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι μπροστά μας και αποτελεί την επόμενη πρόκληση, τον επόμενο στόχο! Το ελληνικό μπάσκετ είναι και θα είναι εδώ!»

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης