Basket Talk

Connaughton: «Έπρεπε να παίξουμε για τον Γιάννη»

Connaughton: «Έπρεπε να παίξουμε για τον Γιάννη»
Για την πανηγυρική νίκη των Bucks που τους έστειλε στους τελικούς του NBA μίλησε ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Σχετικά Άρθρα

Οι Milwaukee Bucks νίκησαν 118-107 τους Hawks στην Ατλάντα, έκαναν το 4-2 την σειρά των τελικών της Ανατολής και εξασφάλισαν  θέση στον τελικό του ΝΒΑ, απέναντι στους πρωταθλητές της Δύσης, Phoenix Suns σε μία σειρά που θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Αριζόνα.

«Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που κάναμε τα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν να παίξουμε γι' αυτόν», δήλωσε αμέσως μετά τη νίκη των Bucks ο Pat Connaughton για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

«Για όλα που δίνει... το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυα. Κρατώντας εμείς όρθιο το φρούριο ενώ παλεύει με τραυματισμό δείχνει ότι έχουμε μια αληθινή ομάδα», συνέχισε.

Παράλληλα, όταν προπονητής των «ελαφιών», Mike Budenholzer, ρωτήθηκε σχετικά με την επιστροφή του Γιάννη, είπε: 

«Πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα. Σε συνεργασία με εκείνον, με τον Jon Horst, αλλά και με την ομάδα των γυμναστών και των γιατρών, θα πάρουμε την απόφαση. Ο Γιάννης δεν αντέχει να βρίσκεται εκεί έξω, ήθελε να παίξει και στο Game 5 και στο Game 6. Λατρεύω την ενέργειά του στον πάγκο. Δύσκολο συναίσθημα, αλλά καταλαβαίνει όμως την κατάσταση. Είναι μεγάλο κομμάτι αυτού που έχουμε χτίσει, τον χρειαζόμαστε στο 100%, είναι πολύ σημαντικός για εμάς».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης