Basket Talk

NBA Playoffs: Όλοι όσοι απουσίασαν λόγω τραυματισμών στη φετινή postseason

NBA Playoffs: Όλοι όσοι απουσίασαν λόγω τραυματισμών στη φετινή postseason
Οι τραυματισμοί… πρωταγωνιστούν στο φετινό NBA αλλάζοντας συνεχώς τα δεδομένα του πρωταθλήματος.
Σχετικά Άρθρα
Η σεζόν 2020-2021 έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η «εφιαλτικότερη» στην ιστορία του ΝΒΑ για τους παίκτες. Δυστυχώς, η… κακοτυχία των δεκάδων τραυματισμών της κανονικής περιόδου είχε και συνέχεια, με τις ομάδες των playoffs να μετρούν ανά πάσα ώρα και στιγμή νέες απώλειες.

Οι Lakers ήταν ουσιαστικά το πρώτο μεγάλο «θύμα», με τον Davis να χάνει τα κρισιμότερα παιχνίδια της σειράς με τους Suns και τον LeBron James να παίζει λαβωμένος μετά από πόνους στον αστράγαλο.

Η πολυδιαφημισμένη Big Three των Nets αγωνίστηκε στα playoffs για λιγότερο από ένα λεπτό, γνωρίζοντας οδυνηρό αποκλεισμό από τους Milwaukee Bucks. Τη στιγμή που το σύνολο του Budenholzer έμοιαζε ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak τραυματίστηκε στο Game 4 της σειράς κόντρα στους Hawks, του επίσης απόντος Trae Young, έχασε το επόμενο παιχνίδι, με την κατάσταση της υγείας του ενημερώνεται από μέρα σε μέρα.

Η φετινή σεζόν διαδέχτηκε τη χρονιά της «φούσκας» με μόλις 40 ημέρες να προσφέρνονται για ξεκούραση και προετοιμασία. Οι αθλητές φαίνεται πως καταρρέουν και οι συχνοί τραυματισμοί μεταβάλουν συνεχώς τη δυναμική του πρωταθλήματος δημιουργώντας νέα δεδομένα.

To «BN Sports» παρουσιάζει όλους τους παίκτες που μέτρησαν τουλάχιστον μια απουσία στην καθοριστικότερη περίοδο της σεζόν:

Lakers: Anthony Davis
Knicks: Mitchell Robinson
Heat: Victor Oladipo
Mavericks: JJ Redick
Jazz: Mike Conley, Donovan Mitchell
76ers: Joel Embiid, Danny Green
Suns: Cameron Johnson, Chris Paul
Nuggets: Jamal Murray, Will Barton
Bucks: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Donte DiVincenzo
Clippers: Ivica Zubac, Kawhi Leonard, Serge Ibaka
Celtics: Robert Williams III, Jaylen Brown, Kemba Walker
Nets: Kyrie Irving, James Harden, Jeff Green
Hawks: Trae Young, De'Andre Hunter, Cam Reddish
Wizards: Deni Avdija, Davis Bertans, Thomas Bryant, Davis Bertans

Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης