Basket Talk

Μία ανάσα από τους τελικούς οι Bucks και χωρίς τον Γιάννη, 123-112 τους Hawks και 3-2!

Μία ανάσα από τους τελικούς οι Bucks και χωρίς τον Γιάννη, 123-112 τους Hawks και 3-2!
Συσπειρωμένοι μετά τον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο οι Milwaukee Bucks έριξαν τα “γεράκια”
Σχετικά Άρθρα

No Giannis, no problem! Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ενθαρρύνει τις προσπάθειες των συμπαικτών του από τον πάγκο ανήμπορος να βοηθήσει λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο αλλά και σε ένα γήπεδο που “έβραζε” από ενθουσιασμό για να καλύψει το κενό του Greek Freak οι Bucks έκαναν το καθήκον τους.

Νίκησαν 123-112, έκαναν το 3-2 στη σειρά με τους Atlanta Hakws και χρειάζονται μία νίκη έχοντας δύο ευκαιρίες για την πρόκριση στους τελικούς για πρώτη φορά μετά από 47 χρόνια ώστε να διεκδικήσουν τον τίτλο του ΝΒΑ μετά από 50!

Οι Bucks ξεκίνησαν εντυπωσιακά την αναμέτρηση προηγούμενοι 36-22 στην πρώτη περίοδο και ουσιαστικά μέχρι το φινάλε κράτησαν αυτό το προβάδισμα ασφαλείας δίχως να απειληθούν ιδιαίτερα.

milwaukee.jpg

Δίχως τον Αντετοκούνμπο βγήκαν μπροστά άλλοι τέσσερις… σωματοφύλακες που σημείωσαν τους 106 από τους 123 πόντους τους! Ο Brook Lopez ήταν συγκλονιστικός με 33 πόντους με 14/16 δίποντα και 4 τάπες! Ο Khris Middleton πρόσθεσε 26 με 13 ριμπάουντ και 8 ασίστ! Ο Jrue Holiday έβαλε 25 μαζί με 13 ασίστ και ο Bobby Portis που αντικατέστησε τον Αντετοκούνμπο στην βασική πεντάδα είχε 22!

Όσο για τους Hawks που έπαιξαν δίχως τον τραυματία σταρ τους Trae Young, ξεχώρισε ο Bogdanovic με 28 πόντους (7/16 τρίποντα), 19 είχε ο Collins και 17 ο Williams.

Γιάννης Ψαράκης

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης